Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren Kaufland vrijednosti pola milijarde kuna

U Logističkom centru posao za 150 ljudi

jaska
Slavko Midžor/PIXSELL
19.03.2015.
u 12:00

Četiri hale, koje se prostiru na 163.000 četvornih metara, otvorene su jučer

Više od 150 novih radnih mjesta za Jaskance, objasnili su iz Grada, osiguralo se jučer otvorenjem Logističkog centra Kaufland, u čiju je izgradnju uloženo pola milijarde kuna. Iz gospodarske zone Jalševac u Čabdinu iz četiri hale, koje se prostiru na više od 163.000 četvornih metara snabdijevat će se sve poslovnice Kauflanda u Hrvatskoj, a novi centar prvog dana obišli su i premijer Zoran Milanović, ministar regionalnog razvoja i EU fondova Branko Grčić, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić te gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

- Ovakve investicije ne događaju se slučajno. One su plan naših višegodišnjih ulaganja u gospodarsku zonu. Kao partner tvrtke Kaufland Hrvatska, Grad Jastrebarsko vrlo se aktivno uključio u realizaciju projekta, a otvaranjem novih radnih mjesta, gradu podižemo standard - rekao je gradonačelnik Zvonimir Novosel te dodao kako je Grad, upravo na ovakav način, otvorio vrata i drugim potencijalnim investitorima. Kako je objasnio Novosel, Logistički centar zapošljavat će tristo ljudi, s time da će se njih 150 preseliti iz dosadašnjeg skladišta u Zagrebu, a ostalih 150 mjesta rezervirano je za nove radnike.

- Nakon 14 godina poslovanja u Hrvatskoj, otvorili smo naš novi Logistički centar. Izgradili smo “mali grad” iz kojeg će se roba voziti i u nove poslovnice, koje ćemo sigurno još otvarati u Hrvatskoj - rekao je Andreas Wendy, predsjednik Uprave Kaufland Hrvatska.

>>I službenici i političari na posao elektro biciklima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije