Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT PRIJAVLJEN POLICIJI

U centru Zagreba napadnuta šestorica maloljetnika, majka dječaka: 'Jedna stvar koju su mi rekli čini mi se najstrašnija'

Zagreb: Policijska ophodnja na Trgu bana Josipa Jelačića
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.01.2024.
u 09:55

Zabrinuta majka događaj je podijelila na društvenim mrežama, gdje su sugrađani komentirali kako imaju ista iskustva. Slučaj je prijavila policiji, a istraga je u tijeku.

Šestorica 14-godišnjaka doživjela su šok u poslijepodnevnim satima u centru Zagreba, odnosno na uglu Bakačeve i Trga bana Jelačića. Naime, navodno su im pristupila dva mladića, zastrašila ih i tražila novac, pretražujući im džepove, prema svjedočenju majke jednog od napadnutih maloljetnika.

– Prišla su im dva dečka za koje moj sin kaže da otprilike imaju 16 godina, u svakom slučaju bili su veći i jači od njih. Dečki su se prepali, ovi su ih zastrašili i tražili su ih, citiram, ''pare'', a pretraživali su im džepove. Meni se čini strašno da se to događa na glavnom zagrebačkom trgu i ono što mi se zapravo u toj cijeloj priči čini najstrašnije jest to da su moj sin i njegovi prijatelji reagirali tvrdeći da je to normalno i da se to događa stalno – ispričala je majka napadnutog dječaka za Dnevnik.hr.

Zabrinuta majka događaj je podijelila na društvenim mrežama, gdje su sugrađani komentirali kako imaju ista iskustva. Slučaj je prijavila policiji, a istraga je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Napad na člana SDP-a, snimka nadzorne kamere

Komentara 44

CH
Changi
10:27 18.01.2024.

Ovo se NE SMIJE događati. Na Jelačić placu bi uvijek trebale biti bar dvije ophodnje policije. Pa neka šetaju gore dolje. Potrebno je odvraćanje huligana od njihovih namjera. A koga uhvate, prebiti palicama na licu mjesta. Da ljudi vide. Ovakoo "istraga je u tijeku" ne znači ništa. Gubi se pouzdanje u POVJERENJE I SIGURNOST.

JO
JOZO
10:27 18.01.2024.

Kad sam ja bio dečec u Oktogonu su ti nudili zapakiranu ciglu. Morao si ju kupiti ili si dobio batine.

DU
Deleted user
10:38 18.01.2024.

Ja sam takvim žicarima uvijek davao po 100-200 eura bez problema. Jedino što su novčanice bile isprintane na Epsonu u boji pa su imali problema objašnjavati u policiji odakle im jer su pali u prvoj mjenjačnici ili banci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije