Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širenje flote

Taxi Cammeo Radio Taxiju preotima 30 do 50 vozača

Taxi Cammeo
Tomislav Miletić/Pixsell
29.03.2016.
u 13:52

Uvidjeli su prednosti koje nudimo - kažu iz Cammea, kojemu je "otimanje" šofera iz drugih udruženja praktički jedini način da dođe do novih taksi licencija

Iz Taxi Cammea pohvalili su se da su im ovih dana “prebjegla” tri vozača iz konkurentskog udruženja Radio Taxi te da pregovaraju s njih još 30 s kojima će uskoro potpisati ugovor o franšizi.

Podsjetimo da je Cammeu to jedini način da dođe do ograničenog broja licencija, odnosno da širi flotu vozača pa taksistima nudi pomoć oko kupnje automobila i šalje im klijente, a vozač ima obvezu dio prihoda davati tvrtki.

– Trojica taksista konkurentskog udruženja uvidjela su prednosti koje nudimo pa će broj vozača koji će prijeći uskoro biti veći od 50 – kažu u Cammeu.

>>Zbog zabrane gratis vožnje Cammeo poskupljuje tri kune

Komentara 8

FI
Fisherman
14:24 29.03.2016.

Pa taj taxi Cameo kad vec tako dobro funancijski stoji mogao bi platiti onaj porez od 7 milijona kuna sto im je Linic oprostio....

Avatar Niškorist
Niškorist
16:11 29.03.2016.

Taxi Cammeo i Eko taxi trebalo bi ukinuti !

CI
cibetka
16:45 29.03.2016.

Dvoje troje im je prešlo naprema 200-300 koji su pobjegli glavom bez obzira iz camea,uz to cameo ima non stop otvoren oglas za nove vozace. Mislim da je Bubalu i uredniku pocelo falit love pa opet sa glupostima reklamiraju doticnunu firmu. Sad bude jos cameo reko kako kod njega je 90% fransizera a ne robova od vozaca koje gazi po 12h dnevno,al za inspekciju oni rade efektivno SAMO 8h.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije