Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toxicat

Što s fobijama? Ona ih je pretvorila u inspiraciju za nakit

željka molnar (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
03.04.2013.
u 13:55

Ogrlice i broševi mlade Željke Molnar otkačeni su i ručno izrađeni, a glavni motivi su životinje koje studentica Tekstilnog fakulteta obožava

Toxicat – otkačen nakit, ali i dizajnerica. Zadranka sa zagrebačkom adresom Željka Molnar studira na Tekstilno - tehnološkom fakultetu i obožava crtanje, dizajniranje, kreiranje i svaštarenje. Ogrlice i broševe s motivima i kombinacijama raznih životinja radi od drveta i ručno ih oslikava.

– Svaki komad nakita je unikatan jer mi je dosadilo tisuću puta ponavljati isto – kaže Željka.

Ogrlice za 120 kuna ili broševi za 60 iz zadnje kolekcije inspirirani su fobijama mlade dizajnerice, koja za sebe voli reći da je mračnjak pozitivnog stava.

– Svakim snom budi se novi lik. Na trenutnoj kolekciji spojila sam dva straha. Strah fasciniranosti morem kreirala sam dodavajući kopnenim životinjama morske osobine i obratno, te strah od ljuljajućih objekata dodavajući viseće šiljke – objasnila je.

Uz izradu nakita, Željka s Tinom Lončar redizajnirana i vintage odjeću. Od hlača, košulja, jakni..., ima svega – kaže Željka, a cijena svakog komada je unikatna kao i odjeća. Uskoro planira i dizajniranje posuđa i namještaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije