Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za mlade Bunker

Samoborske srednjoškolce uz zabavni kviz za maturu priprema lovkinja Morana Zibar

Zagreb: Maturanti I. gimnazije po?eli s polaganjem državne mature
Borna Filic/PIXSELL
30.03.2023.
u 12:30

Kviz počinje danas u 19.30, znanje će testirati 80-ak đaka, a mladim Samoborcima će se pridružiti i učenici nekoliko zagrebačkih gimnazija

Učenici trećih i četvrtih razreda samoborskih srednjih škola te nekoliko zagrebačkih gimnazija danas će, na zabavan način, testirati svoje znanje na kvizu "Tko mora na maturu?".

U samoborskom Centru za mlade Bunker, s početkom od 19:30, znanje 80-ak maturanata provjerit će poznata lovkinja Morana Zibar, a za tri najbolje ekipe pripremljene su i nagrade: ulaznice za film po izboru, pizze, bonovi za pića i poklon paketi Centra za mlade Bunker.

Inače, Grad Samobor u suradnji sa samoborskim Pučkim otvorenim učilištem i lokalnim srednjim školama, učenicima omogućio besplatne pripreme za državnu maturu, i to iz A i B razine matematike te fizike, a zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail pou.obrazovanje@samobor.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije