Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi građana

Prva županijska tribina u četvrtak u Velikoj Gorici. Šaljite pitanja

Velika Gorica
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
18.05.2015.
u 11:16

Tribina se održava 21. svibnja u POU Velika Gorica od 18 sati. U jednosatnoj raspravi Velikogoričani će svoje probleme i pitanja moći postaviti gradonačelniku Draženu Barišiću. Pitanja Goričani mogu slati i na e-mail gradska@vecernji.net

Večernjakov tim, nakon dosad održanih 16 kvartovskih tribina po gradskim četvrtima Zagreba, kreće s održavanjem županijskih tribina. Prva takva Večernjakova tribina održat će se u četvrtak 21. svibnja, a namijenjena je građanima Velike Gorice.

Ulaz za sve Večernjakove čitatelje slobodan je, a tribina će započeti u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu. U jednosatnoj raspravi Velikogoričani će tako imati priliku svoja pitanja, probleme, ali i prijedloge za poboljšanje života u svojoj ulici, kvartu ili gradu postaviti i prezentirati gradonačelniku Draženu Barišiću, njegovim suradnicima, ali i predstavnicima gradskih tvrtki.

Svi građani do početka tribine u četvrtak u 18 sati svoja pitanja i prijedloge mogu slati na e-mail adresu gradska@vecernji.net ili svoje pitanje postaviti pozivom na broj 01/6300-455.

Oni građani koji za trajanja Večernjakove tribine ne uspiju postaviti svoja pitanja, moći će ih ubaciti u Večernjakovu kutiju koja će se nalaziti ispred ulaza u dvoranu Pučkog otvorenog učilišta.
Na sva tako prikupljena pitanja bit će odgovoreno u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista u danima nakon tribine, a naš će tim pozorno pratiti realizaciju obećanja danih našim čitateljima.

Večernjakova tribina namijenjena je isključivo građanima i prilika je da se problemi s kojima se Velikogoričani svakodnevno susreću napokon i riješe, a nikako nije mjesto političkih nadmudrivanja ni prepucavanja.

Komentara 1

MO
mopaca13
12:00 18.05.2015.

ma ne treba se niti truditi. odgovori su genrički, politički bez točnih datuma i rješenja a voditeljica tribine se zadovoljava sa odgovorima tipa "riješit ćemo, uskoro, bude" itd. odgovori na pitanja u kutije uglavnom ne stižu i sve ovo je više nekakva jeftina reklama nego što zaista riješava neka pitanja. gosti su uglavnom nezainteresirani i prebacuju lopticu odgovornosti jedni drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije