Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborno povjerenstvo

Plakate protiv Milana Bandića moraju maknuti

bandić plakat (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
07.05.2013.
u 08:07

- Pozivam kukavice i jadnike koji se skrivaju i prijete mi anonimno da sam gotov da dođu sa mnom trčati u 15 do šest i da ispucaju negativnu energiju

Mene ništa neće zaustaviti ili zastrašiti, poručio je šef Zagreba nakon što su jučer grad zapljusnuli plakati anonimnih autora u kojem prijete "Milane, gotov si!".

Protiv nepoznatog počinitelja njegov je  stožer podnio kaznenu prijavu jer je to, kazao je jučer u Sopnici, temelj pravne države koja mora reagirati kad se prođe crta.

- Pozivam kukavice i jadnike koji se skrivaju i prijete mi anonimno da sam gotov da dođu sa mnom trčati u 15 do šest i da ispucaju negativnu energiju.  Mene ništa neće zaustaviti da i dalje služim građanima ovoga grada, ponovio je.

- Kad vam ne ostane ništa drugo, posegnete za tim kukavičkim skeniranim slikama i prijetnjama aktualnom gradonačelniku, smatra Bandić dodajući da mu je žao da se to događa. 

Bandićev izborni stožer uputio je, pak, zahtjev Izbornom povjerenstvu Grada Zagreba da se sporni plakati uklone. Izborno povjerenstvo Grada Zagreba potvrdilo je da je zahtjev zaprimilo i kako, razmatrajući podnositeljevu pretpostavku, nalazi da je ona osnovana te da se narušava ravnopravna izborna utakmica.

Riječ je o plakatima s prijetećim, uvredljivim i klevetničkim sadržajima kojima je, smatraju u stožeru, a cilj im je protuzakonit način utjecati na birače da na izborima ne glasaju za Milana Bandića

Traže da se plakati uklone kako vi se svim kandidatima osigurala jednakost i pravilnost izborne promidžbe.

>>Čija je ideja? Grad pun plakata s porukom: Milane, gotov si!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije