Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u subotu na savi

'Pivat' će se: Najboljim studentskim klapama novčane nagrade

Studentska klapa
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
11.03.2014.
u 08:21

Na festivalu u kinu Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić u subotu se natječe 12 klapa. Lanjski pobjednici su jedina hercegovačka klapa Signum iz Čapljine. Organizator, Udruga studenata grada Splita, osigurala je i novčane nagrade

Nakon prošlogodišnje uspješne manifestacije Festivala studentske klape koju organizira Udruga studenata grada Splita, u subotu 15. ožujka održat će se drugi festival u prostorijama kina “Forum“ u sklopu Studentskog doma “Stjepan Radić“ od 20 sati.

Natječe se dvanaest klapa – muških, ženskih i mješovitih, koje su po sastavu većinom studentske. Lani je pobijedila jedina hercegovačka klapa, “Signum” iz Čapljine, koja nastupa i ove godine. Nagrade nisu zanemarive jer pobjednik dobiva dvije tisuće kuna, a drugoplasirana klapa tisuću kuna. Treće mjesto klapskoj družini nosi 500 kuna.

I publika može izabrati svoga favorita zaokruživanjem jednog od izvođača na glasačkom listiću, a radi se o četvrtoj nagradi u iznosu od 500 kuna.

>>U domovima su skloniji cajkama, a mi smo uvijek “gurali” klape

Komentara 1

DA
davos24
09:22 11.03.2014.

Prava mala "gaža".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije