Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje ljetuju gradonačelnici?

Na plažama od Hvara do Senja s mobitelom u ruci

Gradonačelnici
16.07.2015.
u 12:00

Otkrivamo kamo će na ljetovanje gradonačelnici gradova u županiji

Na godišnji odmor s telefonom u ruci i stalnoj vezi sa svojim gradom. Tako će otprilike izgledati odmor gradonačelnika gradova u županiji. No i oni će, unatoč obvezama, uhvatiti nekoliko dana slobodnog, i to na našoj obali jer, kako kažu, nema do Jadrana.

– Ako skupim ukupno 10 dana, bit ću sretan. Odem na more na jedan dan pa se opet vraćam u Vrbovec zbog neke obaveze i tako cijelo ljeto – govori Vladimir Bregović, gradonačelnik Vrbovca koji je, kaže, dalmatinski zet, pa svake godine ljetuje u Žaborićima pokraj Šibenika, odakle mu je supruga rodom.

Uglavnom radno

Na Ugljanu, gdje već godinama ljetuje kod prijatelja, slobodno vrijeme već provodi gradonačelnik Samobora Krešo Beljak, no zbog nekoliko otvorenih gradilišta koje mora držati pod kontrolom i on se svako toliko vraća kući.

– Godišnji mi se svodi na to da dovezem obitelj, suprugu Nikolinu te kćer Miju i sina Mateja na more, a ja dolazim kad uhvatim vremena. Bilo je godina da se nisam ni okupao – kaže Beljak, a u istoj je situaciji i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

– Tijekom ljeta imamo najviše posla na građevinskim radovima pa volim biti u gradu i pratiti kako se sve odvija. Tako da ću, kao i prošle godine, uglavnom koristiti vikende za odlazak do Senja, gdje boravim s obitelji – kaže Barišić. Više će puta, kada uhvati vremena, na odmor u Rogoznicu gdje ima vikendicu i Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada, a na godišnji uopće ne ide Drago Prahin, gradonačelnik Svete Nedelje. Kako kaže, godišnji je odmor za njega kad malo dulje odspava, a u slobodno vrijeme voli i ribolov.

Odmor s obitelji

Već krajem srpnja na godišnji će gradonačelnici Zaprešića i Svetog Ivana Zeline Željko Turk i Hrvoje Košćec.

– Planiram otići na dva tjedna, a odmor ću prekinuti jednim povratkom da potpišem potrebne dokumente. Usto ću cijelo vrijeme održavati kontakt sa suradnicima – rekao je Turk koji će odmor provesti u vikendici svoje supruge u Staroj Novalji, a iskoristit će priliku i da ode na proslavu Dana domovinske zahvalnosti u Knin te na Sinjsku alku.

Hrvoje Košćec bit će pak odsutan dva i pol tjedna, a za to će vrijeme grad voditi njegovi zamjenici. Odmor će provesti u Svetoj Nedjelji na otoku Hvaru odakle mu je majka rodom.

U kolovozu će na odmor pak Stipe Velić, gradonačelnik Dugog Sela, no ne dugo.

– Još sam opterećeniji kad sam na godišnjem nego kad sam u Dugom Selu – rekao je Velić koji će slobodno vrijeme provesti na otoku Čiovu s obitelji. U isto će vrijeme na odmor s obitelji i Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog. Nije još siguran kamo će, no preferira područje Zadra, a sigurno je da će biti na stalnoj vezi s Jaskom, “zlu ne trebalo“.     

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
18:18 28.07.2015.

Ma tko da vjeruje,što novine pišu?Novinari su tako obaviješteni,ali istina je druga,neće gradon.van sa njom a puke laži ; još samo vjerujem onim jadnicima,što pobiru boce po kontejnerima,oni se pokazuju u pravom smislu,vide ih ljudi,a ovi što su Jamili....kriju noge ko .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije