Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽAN KORAK

Na Green Destinations konferenciji našli se i predstavnici Turističke zajednice Zagrebačke županije

Foto: Turistička zajednica Zagrebačke županije
1/5
11.10.2023.
u 15:03

Održivo, pametno, zajedno zalažući se za napredak, razvoj naše županije u turističkom, a samim time i u svakom drugom smislu ne zaboravljajući na poštivanje ljudskih prava i dalje je naša glavna vizija. Komunikacija je ključ uspješne suradnje i neophodan faktor u procesu tranzicije, istaknula je Ivana Alilović

Turistička zajednica Zagrebačke županije sudjeluje na Green Destinations konferenciji, istaknutoj međunarodnoj inicijativi posvećenoj održivom turizmu. Konferencija je prilika da se podijeli najnoviji napredak u postizanju Green Destinations certifikata, koji predstavlja veliko dostignuće u promicanju održivog turizma u regiji.

Green Destinations je priznata globalna organizacija sa sjedištem u Nizozemskoj, koja se zalaže za podršku održivim destinacijama, poslovnim subjektima i zajednicama. Njihovi programi, uključujući GD Awards i Certification Program za destinacije, Good Travel Program za poslovne subjekte te Top 100 Sustainability Stories, predstavljaju ključne inicijative u promicanju ekološke odgovornosti i očuvanja okoliša.

VEZANI ČLANCI: 

– Sudjelovanje na Green Destinations konferenciji predstavlja važan korak u ostvarivanju naše vizije održivog turizma. Sama činjenica da se i Zagrebačka županija našla na ovakvom događanju govori o napretku koji smo do sad uspjeli postići. Iako smo postigli puno i dalje je pred nama izniman posao u koji nastojimo uključiti sve sudionike turističke djelatnosti, ali i puno šire od toga. Održivo, pametno, zajedno zalažući se za napredak, razvoj naše županije u turističkom, a samim time i u svakom drugom smislu ne zaboravljajući na poštivanje ljudskih prava i dalje je naša glavna vizija. Komunikacija je ključ uspješne suradnje i neophodan faktor u procesu tranzicije – istaknula je direktorica županijske Turističke zajednice, Ivana Alilović. 

VEZANI ČLANCI: 

Konferencija okuplja više od 50 stručnjaka iz cijelog svijeta kako bi razmijenili iskustva, stvorili bolje prakse i oblikovali budućnost održivog turizma. To je prilika za sve sudionike da zajedno doprinesu održivom razvoju destinacija.Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve zainteresirane da se pridruže ovom dijalogu i sudjeluju u oblikovanju odgovornije i obećavajuće budućnosti turizma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije