Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Humanitarni koncert Natana Zlodre u KD Vatroslav Lisinski

Akustična gitara, gitara (1)
PA Photos/Pixsell
05.03.2013.
u 15:50

Novac od prodaje ulaznica otići će na pomoć sinjskim sestrama Bekavac Delaš u njihovoj teškoj ekonomskoj situaciji i malom dječaku iz Košuta Josipu Žuri kojem je potreban novac za liječenje

Sinjani su još jednom pokazali koliko srce imaju, koliko su spremni pomoći i pružiti ruku svojim sugrađanima u ovim okrutnim vremenima. Klub Sinjana u Zagrebu je organizirao humanitarnu akciju koja je posebna po tome što je naš mladi gitarist Natan Zlodre, koji je već okrunjen brojnim nagradama i kojem kritičari predviđaju zvjezdanu budućnost, odlučio pomoći dvjema Sinjankama u njihovoj teškoj ekonomskoj situaciji i malom dječaku iz Košuta kojem je potreban novac za liječenje. Iako tek u dobi od nepunih 17 godina, Natan je pokazao nesebičnu volju i želju da u suradnji s Klubom Sinjana organizira ovaj koncert i novcem od ulaznica pomogne sestrama Bekavac Delaš i Josipu Žuri.

Sinjanke Tina i Tamara su bile dovoljno hrabre da svoju tešku egzistencijalnu situaciju podijele sa svima nama, a svi znamo koliko su Sinjani ponosni i koliko nam je teško reći da trebamo pomoć. One su to učinile, zato zaslužuju divljenje i naš dolazak na koncert. Zaslužuje to i mali Josip Žure, kojem će otići dio novca od ulaznica za liječenje njegove teške bolesti.

Ovaj koncert neće biti samo rapsodija prekrasnih nota, zvukova i vrhunske izvedbe mladog gitariste i njegovih gostiju, ovaj koncert će biti puno više, bit će rapsodija dobre energije, humanitarnog duha i hrabrosti ovih mladih ljudi, koji su glavni junaci koncerta.

Ne propustite priliku da budete dio ovog hvalevrijednog događaja u Zagrebu u petak 8. ožujka u 19 i 30 u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Cijena ulaznica je 25 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije