Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u postaji

Bizaran slučaj iz Zagreba: Muškarac (79) htio ukrasti električni vod na pruzi. Bježao je, ali policija ga je ulovila

Zagreb: Željeznička stanica Trnava
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
29.01.2024.
u 13:20

Pokušao je ukrasti kablove, no policija je ubrzo stigla i tada se muškarac dao u bijeg. Nastojao je pobjeći, ali nije daleko dospio pa su ga policajci ubrzo svladali i odveli u postaju.

Nesvakidašnja krađa dogodila se jučer navečer u zagrebačkoj Dubravi, točnije u naselju Retkovec u blizini željezničke pruge. Vremešni gospodin od 79 godina prolazeći Željezničkom cestom odlučio je ukrasti električne vodove za naponsku mrežu za željeznicu.

Pokušao je ukrasti kablove, no policija je ubrzo stigla i tada se muškarac dao u bijeg. Nastojao je pobjeći, ali nije daleko dospio pa su ga policajci ubrzo svladali i odveli u postaju.

– Jučer, 28. siječnja oko 18.55 sati u Dubravi, na Željezničkoj cesti, na izvršenju kaznenog djela krađe električnih vodova-kablova za prugu, policijski službenici uhitili su 79-godišnjaka, koji se nakon otuđenja kablova pokušao udaljiti s mjesta događaja – stoji u policijskom izvješću Policijske uprave zagrebačke.

Zagrebačka policija također dodaje kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 6

GA
Gajger
13:26 29.01.2024.

Ovo bi trebalo tretirati kao terorizam, a ne kao običnu krađu.

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:27 30.01.2024.

Da li je Kajtazi odmah obaviješten?

Avatar Klopsek
Klopsek
13:18 02.02.2024.

A jesu bili kablovi pod napunom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije