Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN I PRIVEDEN

Drama kod Biograda: Prijetio pa autom udario u bivšu djevojku i njenu obitelj. Ozlijedio ih je

Lukavac: Pripadnici  policije ispred škole gdje je učenik pucao na nastavnika
Armin Durgut/PIXSELL
29.01.2024.
u 10:42

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te Prijetnje i Nametljivog ponašanja.

Naime, sumnjiči ga se da je 27. siječnja u večernjim satima u dvorištu na biogradskom području uputio ozbiljne prijetnje smrću 29-godišnjakinji, 36-godišnjaku te 57-godišnjakinji, a potom udaljavajući se iz dvorišta u vožnji unatrag, automobilom udario oštećene, nakon čega se udaljio. Osumnjičeni je nakon dojave uhićen te priveden u prostorije policije, a ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom su kod 29-godišnjakinje i 36-godišnjaka konstatirane lake, a kod 57-godišnjakinje teške tjelesne ozljede.

Nadalje, sumnjiči ga se kako se u prethodna tri mjeseca nametljivo ponašao prema 29-godišnjakinji tako što joj je slao poruke uznemiravajućeg sadržaja što je kod nje  izazvalo uznemirenost i strah za njezinu sigurnost.

VEZANI ČLANCI 

Osumnjičeni 47-godišnjak je po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se kaznena prijava dostavlja nadležnom državnom odvjetništvu - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Neslužbeno doznajemo da je jedna od žrtava bivša djevojka napadača.

VIDEO Trump: 'Mi smo na rubu trećeg svjetskog rata'

Komentara 4

AN
AnimaTor
11:09 29.01.2024.

Dugogodišnja kazna za pokušaj ubojstav.Pa nek se hladi dok se ne ohladi

OP
Ocvali pupoljak
11:02 29.01.2024.

Sada bolesniku dajte uvjetnu kaznu da slijedeci puta ih može pobiti. Treba ga odmah eliminirati s dugogodišnjom kaznom jer je ovo pokusaj ubojstva vise osoba.

SE
Serđo23
11:12 29.01.2024.

Samo ga status migranta moze spasiti od kazne !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije