Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova biciklijada

Bicikliranje uz zabavu i bogate nagradne igre

Večernjakova biciklijada
01.06.2018.
u 10:27

Najsretniji će kući otići s električnim biciklom vrijednim 10.220 kuna

Već više od trideset godina potvrđujemo da je bicikliranje odličan način za prizivanje ljeta, pa tako 2. lipnja pripremamo 36. Večernjakovu biciklijadu na koju ste svi pozvani.

Oni zaljubljeni u bicikliranje ovaj događaj neće propustiti, a već tradicionalno Večernjakova biciklijada počet će na istočnoj strani parkirališta Nacionalne i sveučilišne knjižnice gdje će sve skupa dočekati Renata Sopek. Uz ritmove DJ-a, zagrijavanje će biti uvertira za polazak koji se predviđa u 11 sarti. Predviđena ruta biciklijade je : Ulica Hrvatske Bratske Zajednice - Slavonska avenija - Savska cesta - Ulica grada Vukovara - Avenija Marina Držića (preko mosta Mladosti) - Ulica Damira Tomljanovića - Adamićeva ulica - Balokovićeva ulica - Trumbićeva ulica - Bundek.

Već tradicionalan cilj bit će Bundek, a nakon kratke okrijepe svi sudionici će imati priliku od podne priključiti se zabavnom programu koji će povesti Renata Sopek, pa ćete tako osim bicikliranja proljetni lipanjski dan moći iskoristiti i za obiteljsko druženje ili zdravicu s prijateljima.

Zabava za cijelu obitelj

Bogat zabavni program za cijelu obitelj potrajat će sve do popodnevnih sati, a uz performanse, animacije, nagradne igre i zabavu za one najmlađe teško da će vam biti dosadno. Svojim plesnim točkama oduševit će plesni studio Escape, a iako su već i njihovi pokreti prava čarolija, Luka Vidović će sa svojim mađioničarskim trikovima pokazati kako magija izgleda u praksi.

Zabavu za cijelu obitelj, ali i buđenje natjecateljskog duha donijet će obiteljska olimpijada. U maloj školi bicikliranja moći će se naučiti što znači biti biciklist, dok će dašak neozbiljnosti u zabavnoj zoni donijeti maskote koje će sigurno navući osmijehe na lica onih najmlađih. Građevine na napuhavanje nekima će sigurno privući pozornosti, dok će se mali kreativci moći zabavljatina likovnim radionicama, one aktivnije čekaju stolovi za stolni nogomet i eco quadovi za djecu koji će im omogućiti da se osjećaju kao pravi mali vozači.

Za one kojima bicikliranje nije dosta uzbudljivo, HEP je pripremio adrenalinski park, dok će oni kojima je pedaliranja dosta moći poći u razgledavanje najnovijih modela Opel automobila.

Vrijedne nagrade

Oni najsretniji koji su sudjelovali u nagradnoj igri Večernjeg marljivo skupljajući kupon, na štandu Protee moći će preuzeti svoje nagrade. Nagradni fond iznosi čak 36 bicikala različitih modela kako bi i oni najistančanijih ukusa bili zadovoljni.

Sudionici Biciklijade ulaze i u "bubanj" za vrijednu nagradnu igru naziva ''Napunite baterije na Večernjakovoj biciklijadi!'', a sve što trebate jest sačuvati startni broj. Nasumičnim odabirom onaj najsretniji otići će kući s električnim biciklom Apache cross Matto E7 vrijedan vrijednim čak 10.220 kuna!

Fill out my online form.

Više o pravilima nagradne igre i zaštiti osobnih podataka pročitajte  OVDJE.

Prvih 500 prijavljenih biciklista dobiva goody bag na cilju Biciklijade.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije