Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh ili debakl?

Proučili smo Holdingovo izvješće: Podbacile su plave vrećice, zbog manje radova uštedio je Zrinjevac

13.10.2023.
u 15:22

Kada se prouče svi ti podaci, svaki zaključak, osim da je Holding doživio financijski i poslovni debakl, novo je farbanje javnosti, smatra SDP-ov skupštinar Renato Petek.

Ključne riječi

Komentara 17

OG
oggi
19:36 13.10.2023.

Danas ste deložirali ratnog veterana tigrova, Zdravka Rubila iz gradskog stana. Naravno da su Tomaševićevi mediji namjerno zatajili tu vijest. Sramite se!

SP
Spezzi
15:41 13.10.2023.

Braća Troter im nisu ravni. Sada mediji koji ih uporno štite, maze i paze čak pišu o tome što oni razmišljaju, a ne što rade ili nerade. Dok sve radnje se zaustavljaju na tome da oni samo razmišljaju, kao što je današnja tema o tunelima ispod grada. Jeste li vidjeli igdje kakvu završenu radnju kod tih ljudi? Oni samo ramišljaju, o stadionu, o novom Jakuševcu, o sortirnici itd. Za Kranjčevićevu su čak nacrtali idejni projekt, a jeli netko vidio kakvu radnju kod tih trolova?!

PA
pavlov
17:07 13.10.2023.

ka firme povezane sa čika Šorošom uđu u shemu, sve će se to posložiti.... samo usluge će biti malooooo skuplje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije