Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravo se hrani

Bandić posebnim Mercedesom putuje subotom na Dolac

Milan Bandić
screenshot/soundset.hr
10.05.2013.
u 15:51

Naglasio je kako nema omiljenu kumicu već da svaki put pokušava kupiti namirnice od neke druge jer sve su zaslužile da čovjek kod njih kupi te otkrio kako ne može dočekati da se trešnje pojave, njih voli najviše.

- Ja sam na Dolcu dok drugi spavaju i krmelje, ja obavim svoje. Sa svojim posebnim Mercedesom (kolicima za hranu) preko Jelačić-placa odem na plac, popijem kavu s kumicama i obično kupim malo više nego što je potrebno. Volim se zdravo hraniti, prije svega lešo i povrće s kojim napunim pola svog Mercedesa\", rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji se došetao do plavog Soundestovog autobusa na glavnom zagrebačkom trgu.

Naglasio je kako nema omiljenu kumicu već da svaki put pokušava kupiti namirnice od neke druge jer sve su zaslužile da čovjek kod njih kupi te otkrio kako ne može dočekati da se trešnje pojave, njih voli najviše.

Ističe i kako nije izbirljiv već da samo pazi koliko količniski jede, čak i ribu. 

- Moje tri omiljene ribe su lubin, kovač, brancin i škarpina, ali kad ih nema dobre su i druge. Da shvatite koja je svježa, samo gledajte oči, kao i kod ljudi, ako su oči čiste onda znajte da je sve u redu\", poučio je Soundsetove slušatelje Milan Gurman i otkrio najbolji recept za ribu: \"Riba se ne soli, samo se stavi na gradele i okrene, na nagloj vatri. Par kapi maslinovog ulja i tko ne ljudi često može staviti malo češnjaka.\"

Kako je Soundsetov bus sparkiran na središnjem zagrebačkom trgu, otkrio je Bandić i svoja dva najupečatljivija dočeka.

- Dva su mi se posebno urezala u sjećanje. Dolazak Svetog Oca i nedavni dolazak naših generala iz Haaga. Najdraži koncert na Trgu su moja slabost - Prljavci. Moja klapa, naši dečki iz Dubrave. Tamo odakle je potječem, zovu ih Roling Stonesi jer potječu s juga, a rodio ih je kamen, rekao je gradski šef.

>>Nećete vjerovati što je Bandić radio prije 20 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije