Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'radni dogovor'

Bandić daje prostor stranci Za grad zbog U ime obitelji?

Za grad
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
15.11.2013.
u 13:36

Zagrebačka stranka reagirala na Bandićevu dodjelu prostora udruzi U ime obitelji, zbog referenduma, pa dobila poziv u gradsku upravu na sastanak vezan uz svoj zahtjev

Gradonačelnik Milan Bandić mogao bi udovoljiti zahtjevu stranke Za grad da joj se dodijeli na korištenje gradski prostor, poručili su iz te organizacije.

Bandić ih je, naime, kako navode, zvao na "radni dogovor", do kojega, čini se, ne bi došlo tako skoro da "zagrađani" nisu reagirali na njegovu odluku da udruzi U ime obitelji, pokretaču referendumskog pitanja za ustavnu definiciju braka, privremeno dodijeli gradski prostor bez naknade.

– Na prostor imamo pravo kao stranka koja je zastupljena u vijećima gradskih četvrti i predstavlja 10.000 građana – kažu u toj stranci sa sedam mandata u vijećima gradskih četvrti i šest u mjesnim odborima. Inače, u svom su priopćenju gradonačelniku Milanu Bandiću istakli kako udruga U ime obitelji, koja je gradski prostor dobila za "provedbu i organizaciju državnog referenduma, nema pravne osnove ni pripremati ni organizirati referendum, već to radi Državno izborno povjerenstvo".

Ključne riječi

Komentara 3

NI
Niqueclyde
19:12 15.11.2013.

Dobar potez gradonačelnika:)

SN
Snasasasalasa
19:18 16.11.2013.

Zamislite ovo. Milan Bandic je Miji Begovic dao gradski stan na rasplaganje. Netreba placati rezije jer je ona glumica bez redovnih primanja. A ta ist glumica prodaje svoj stan u Zagrebu, (Jagodnjak) za 85.ooo Euro. Koliko takovih glumica uzdrzavaju porezni obveznici?

GO
Gost
08:17 18.11.2013.

Ne znam tko su ti ljudi "Za grad", ali bi udrugu "U ime obitelji" i referendum svakako trebali podržati jer je ovo prvi referendum potekao iz naroda i vjerujem da se sve vlasti itekako nadaju da ne će uspjeti. Pokaže li narod da jedinstvenom inicijativom može nešto sam promijeniti ni jedna dosadašnja vlast ne će biti sretna jer nas doživljavaju guskama u magli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije