Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ostavku

700 Zagrepčana prosvjedovalo protiv Bandića i poručili mu: Odstupi!

Prosvjed protiv gradonačelnika Bandića Vrijeme Je, Zagreb Je Spreman
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/17
21.12.2019.
u 17:24

Glavne teme bile su stopostotno poskupljenje odvoza otpada te izmjene GUP-a, za koje smatraju da su sramotne. “Na tapeti” je bilo i devastiranje Sljemena i Bandićevo ponašanje sa Zagrepčanima i novinarima.

Više od 700 ljudi okupilo se popodne na Trgu bana Jelačića kako bi gradonačelniku Milanu Bandiću poručili samo jednu stvar - da odstupi.

Atmosfera je bila usijana, izjave poput “Lopove, odlazi” i “Bandić u Remetinec” ponavljale su se za cijelog trajanja skupa, a na gotovo svakom transparentu pisalo je samo “Odstupi”.

Neke od poruka su bile i “Bandidos, odi doma” i “Bandić i 26 razbojnika”, a zviždaljke nisu prestajale zvoniti, tako da se govornike - aktivisticu Višnji Škreblin i predstavnike Udruge građana Siget, braniteljske udruge Vidre, Zelenog odreda i druge - nije moglo čuti.

Glavne teme bile su stopostotno poskupljenje odvoza otpada te izmjene GUP-a, za koje smatraju da su sramotne. “Na tapeti” je bilo i devastiranje Sljemena i Bandićevo ponašanje sa Zagrepčanima i novinarima.

Poseban detalj bile su bijele vreće za smeće u kojima su organizatori prikupljali poruke građana, a koje će kazala je Gordana Pasanac iz Udruge građana Siget, organizatori urudžbirati gradonačelniku.

Ključne riječi

Komentara 160

HE
herojulice
18:06 21.12.2019.

Kakvo odstupanje i ostavka????????? U Lepoglavu, doživotno, zajedno sa svojim lopovima na kruh i vodu a u međuvremenu vraćanje milijardi koje je lapio.

JA
JanezIQ45
17:37 21.12.2019.

Bandić a to je sigurno završiti će gore od Sanadera!Naravno ako mu prije toga ne otkuca biološki sat!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:44 21.12.2019.

Gotov je rezač etiketa! Nervoza prisutna među rodjacima. Priča se da se traže alternativni poslovi nakon što ovaj padne. Svi sve znaju, osim tužilaštva i pravosuđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije