Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUTIO PISMO JAVNOSTI

Juričan ponovno trola: Preimenovao trg u čast svog 'velikog idola i učitelja'

Foto: Dario Juričan
1/15
20.12.2019.
u 09:21

"A ako ga oni nesretnici na sudu osude, Mi, Dario Juričan, milošću korumpiranog puka budući Predsjednik RH, poručujemo - Ivice, ne boj se, uz mene si siguran, pomilovanje ti ne gine! Jer, da jednom nije bilo Ivice Todorića, tko bi još u Hrvatskoj čuo za Darija Juričana?"

Nakon što je jučer poslao "ljubavno pismo" zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, predsjednički kandidat Dario Juričan ponovno je uputio jedno otvoreno pismo, ali ovaj put svojim cijeloj javnosti. 

Njegovo pismo prenosimo u cjelosti: 

"Hrvatski narode i oni drugi!

Ponosno sam danas podigao ploču s imenom Trga posvećenog mom velikom idolu, učitelju i meceni hrvatskog naroda, najvećem lovcu tovljenih srndaća od stoljeća 7. do danas - gospodinu Ivici Todoriću!

VIDEO Predsjednički kandidat Dario Juričan organizirao 'akciju spašavanja Hrvatske'

Za vrijeme njegove vladavine, Hrvatskom je tekao med i mlijeko, o čemu se u medijima uvijek s radošću pisalo. Svoje najbolje godine Ivica je ostavio na ručkovima kod Franje Tuđmana i da je igrao tenis, mogao je biti i premijer!

Danas pravosudne hijene proganjaju Todorića. Olako se zaboravlja kako je Ivica uz janjetinu stvarao Hrvatsku, a pod Sljemenom bagerima uklanjao planinske putove i cestu, sve kako bi napravio oku mili hotel Kulmer u kojem će Rusi moći napokon uživati.

Nadam se da će Ivica Todorić uskoro osnovati i Stranku strastvenog koruptivnog napretka, čiji bih i ja član rado bio budući da me njegov stari pajdo, rezač etiketa Milan Bandić, još uvijek nije primio u svoju stranku, iako sam pristupnicu za njegovu SRS BM 365 uredno potpisao još početkom listopada 2019.

Kad ja postanem Predsjednik vratit ću Ivici Todoriću helikopter, ne samo za lov, nego i kako bi mogao do otoka Smokvice, odmoriti se od onog silnog trčanja po Londonu. A ako ga oni nesretnici na sudu osude, Mi, Dario Juričan, milošću korumpiranog puka budući Predsjednik RH, poručujemo - Ivice, ne boj se, uz mene si siguran, pomilovanje ti ne gine! Jer, da jednom nije bilo Ivice Todorića, tko bi još u Hrvatskoj čuo za Darija Juričana?

FOTO Juričan hara Kozari Bokom: 'Ovo je centar svijeta. Došao sam vidjeti što su kriminalci prije mene napravili'

1/12

Kada postanem Predsjednik, Mi, Juričan pomilovati ćemo Ivicu Todorića, Zdravka Mamića, Miroslava Kutlu, Josipa Gucića, Dragu Tadića i Jozu Ćurkovića.

Sloboda svima, a ne samo njima!

Slava i vječna hvala Ivici Todoriću!

Dario Juričan, predsjednički kandidat".

Komentara 46

CA
car099
09:58 20.12.2019.

glasao bih za Juričana, ali me brine šta ako pobjedi i umjesto da korupcija procvate (kako obećava) on se kojim slučajem počne boriti protiv korupcije? Šta ako pošalje Bandića u zatvor umjesto da mu Bandić postane savjetnik ?

Avatar neugodan
neugodan
09:47 20.12.2019.

Mislio sam glasati za Kolakusica ali cu dati Juricanu i to zbog toga jer covjek ima MUDA!!! dok svi sute, pogotovo "institucije", Jurican glasno i javno govori o toj bandi. Zato ce dobiti moj glas. A ako srusi milana Bandica najmanje sto cu moci je platiti mu janjetinu u Globusu na velesajmu, ako ce ga tamo jos biti!!!

Avatar lasta mala
lasta mala
10:00 20.12.2019.

Čudan smo mi narod.Oni koji se žale u toplini doma svoga-ti su kukavice .Oni pak,koji izađu javno poput ove individue e on je klaun.Zato i imamo poglavarku koja grli,ljubi i pleše a naš brod tone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije