Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJA KONFERENCIJA

Milanović: Prvo ste me zezali da sam propao, a onda da sam se obogatio

Zoran Milanović
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
20.12.2019.
u 12:26

- Imamo predsjednicu koja se nije u stanju koncentirati dvije minute i ona nam je izbor. Ja ću vratiti dostojanstvo. Neće me pamtiti kao  predsjednika kako skače po stadionima

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na posljednjoj konferenciji za javnost prije početka izborne šutnje obratio se biračima i ponovio razloge zašto je upravo on pravi izbor za predsjednika Republike Hrvatske. 

- Zahvaljujem svima koji su me pratili u kampanji. Nastojao sam da bude normalna. Nadam se da će ljudi odabrati normalnu Hrvatsku, istaknuo je Milanović. Na pitanje hoće li obići sva biračka mjesta, Milanović je istaknuo kako je riječ o golemom prostoru i da neće. 

- Ovo nije napad na Hrvate u BiH. Oni to znaju. Nek svatko glasa prema svojoj savjesti, ali ja u kampanju u drugu zemlju ne mogu ići. 

Istaknuo je kako to nisu radili čak ni kad je bio na čelu tada najbogatije stranke. 

Na pitanje što kaže na to da je Nenad Stazić napisao Katarina na Facebooku te da se vjeruje kako je dao svoju podršku Katarini Peović, Milanović je odgovorio: - Pobijedit ću. Prvo ste me zezali da sam propao, a onda da sam se obogatio. Istina je između. Mislim da će Stazić glasati za mene. Stranka mi je pružila potporu. Oni koji me ne vole nisu radili smetnje. Ima uvijek onih koji ne vole. Svi krećemo od 0, osim HDZ-ovaca oni su se natrpali. Ja sam krenuo od 2.

- U ovom trenutku Hrvatska je zadnja u Europskoj uniji. Ne predzadnja, zadnja. 

Na pitanje da ga HDZ-ovci prozivaju da nije naveo s kim sve radio, Milanović je kazao: - Ja bih očekivao da mi krenete s onima koji su poznati javnost. To je 80 posto. Drugih dvadeset posto su male tvrtke koje izvoze i koje ne žele biti u politici. Ne žele biti na meti HDZ. Sve je u poreznoj upravi. Ja sam posve razgolićen. Kakva je to ekipa?!

Osvrnuo se i na rad predsjednice. 

- Imamo predsjednicu koja se nije u stanju koncentrirati dvije minute i ona nam je izbor. Ja ću vratiti dostojanstvo. Neće me pamtiti kao predsjednika kako skače po stadionima 

VIDEO: Božo Skoko i Krešimir Macan: Netko možda sabotira predsjednicu, a Milanović je promašio temu na završnom skupu'

Komentara 33

NA
Naj
13:20 20.12.2019.

U svakom slučaju si propao. Nikad više.

Avatar pjotro
pjotro
13:02 20.12.2019.

meni kao desničaru ne smeta to da je zoka ljevičar, ali smeta mi da je dokazano nesposoban čovjek i premijer, on je priliku imao i tu je priča završena.....

SH
Shalan
13:13 20.12.2019.

Tvoj jedini cilj je ništa ne raditi, kao što i sam oriznaš ništa ne mijenjati, ne "talasati", ali zato POMILOVATI PERKOVIĆA I MUSTAČA. To je ono za što si kandidiran i što ti je cilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije