Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O ISKUSTVIMA

Zekanović o koronavirusu: 'Živ sam. Nećete ga miješati s virozom ili gripom'

Hrvoje Zekanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
02.09.2020.
u 08:11

Kao simptome je naveo i temperaturu, malaksalost, bol u zglobovima, no i nešto što nema u drugim bolestima.

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović prije nekoliko dana objavio je putem svoje Facebook stranice kako je pozitivan na koronavirus. Napisao je kako se zbog simptoma otišao testirati te da je nalaz bio pozitivan. 

U novoj objavi na Facebooku Zekanović je poručio kako je dobro te je opisao kako se osjeća.

"Evo, kao što vidite, živ sam", poručio je Zekanović u videu koji je objavio. Poručio je kako nije pobijedio koronavirus, već da on pobjeđuje njega.

"Svatko tko, nažalost, dobije taj virus, neće ga miješati ni s jednom virozom ili gripom. Drukčija je bolest, barem u mojem slučaju. Stvarno jedna posebna, čudnovata bolest. Nemam jačih simptoma. To je prvo izostanak njuha. To je neugodno jer samim tim i okus izostane", rekao je Zekanović.

Kao simptome je naveo i temperaturu, malaksalost, bol u zglobovima, no i nešto što, kako kaže, nema u drugim bolestima. 

"Ali ima jedan simptom kojeg nema u drugim bolestima, ali kod mene je bio izraženiji, a to je nekakva opća smetenost", poručio je.

Zekanović je kasnije u videu kritizirao Stožer koji je "dobio mandat na jedan čudan način".

"S pravom ćemo ukazati na 1001 nelogičnost koju je to tijelo napravilo. Riječ je o brojnim pogreškama, brojnim manipulacijama i na njih treba ukazivati. Neću reći da je sve što su napravili krivo i loše, ali ću s pravom ustvrditi da trenutačna vlast, taj Stožer pod pokroviteljstvom Plenkovića, itekako koristi koronakrizu kako bi postigao ciljeve", rekao je Zekanović.

Rekao je i kako sada pada u drugi plan gospodarska kriza "koja je nastala epidemijom, odnosno menadžmentom epidemije".

Komentara 19

Avatar spica1
spica1
23:06 02.09.2020.

prvo kaže "SVAKO TKO DOBIJE TAJ VIRUS, neće ga mišat s ni jednom VIROZOM ILI GRIPOM, drugačija je bolest", i onda zatim kaže..."blaži su to simptomi, nema jačih simptoma"...e moj Zekanoviću, prodao si se znači...

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:39 02.09.2020.

"Ali ima jedan simptom kojeg nema u drugim bolestima, ali kod mene je bio izraženiji, a to je nekakva opća smetenost". Ovo treba zapamtiti. Kako nam to strucnjaci vec nisu rekli? Ja ovo pratim sa velikim zanimanjem, na mojoj listi ovo je simptom 128...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:13 02.09.2020.

I svaka gripa ima nešto posebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije