Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u školske klupe

Vodič kroz školski pribor: Što vam je potrebno i gdje nabaviti sve za početak školske godine

Foto: Shutterstock
1/3
28.08.2020.
u 13:35

Pobrinite se da vaš školarac što učinkovitije upija znanje u novoj školskoj godini uz pažljivo odabranu opremu

Opet je stiglo ono doba u godini kada se sa svojim školarcima spremate uputiti u potragu za školskim priborom i oblijeva vas hladan znoj pri samoj pomisli na broj trgovina koje je potrebno obići i količinu novaca koju bi trebali izdvojiti? Prije nego izgubite živce i vrijeme, zavirite u bogatu ponudu Narodnih novina, jer donosimo najprecizniji vodič kroz školski pribor koji možete nabaviti uz najbolje popuste i pritom osvojiti vrijedne nagrade.

Za dobre školske rezultate itekako je važan školski pribor

Usvajanje novih znanja i vještina uvijek je lakše uz dobru pripremu pa se prije povratka vaših školaraca u školske klupe pobrinite da imaju sve što će im biti potrebno za suočavanje s izazovima nove školske godine. Isplanirajte svoju kupovinu sastavljanjem popisa stvari koje su nužne za neometano praćenje nastave, a posebnu pažnju obratite na interese vaših najmlađih te usmjerite fokus na kupovinu one opreme koja će im najviše pomoći u njegovanju njihovih talenata.

Prigodom nove školske sezone, Narodne novine  do 15. rujna daruju vam 30% popusta na 200 artikala školskog pribora. Izaberite sve za školu u širokoj ponudi kvalitetne i povoljne opreme za školarce renomiranih svjetskih brendova kao što su Herlitz, Bodypack, Kores,  Maped, Schneider, Jolly, Wedo,  Foldermate, Marvy Uchida,  Henzo, Edigs, Rebell i  Oxford.

1/10

Pokazuje li vaš školarac sklonost prema umjetnosti, istražite bogatu ponudu likovnih pomagala i odaberite favorite koji će vaše dijete potaknuti da razvija svoju umjetničku darovitost. Obojite njegov svijet u šareno kvalitetnim drvenim bojicama, flomasterima i vodenim bojicama Maped, pastelama Jolly, temperama Kores i olakšajte mu usvajanje novog gradiva Schneiderovim  markerima za označavanje bitnih činjenica prilikom učenja.

Ako ste pak primijetili da u njemu ili njoj čuči mali matematičar, olakšajte mu zbrajanje i oduzimanje odabirom kvalitetnih Rebellovih kalkulatora koji su odobreni za ispite na državnoj maturi. Najkvalitetnija ponuda Mapedovih šestara, geometrijskih setova i matematičkih bilježnica iz Narodnih novina jamčit će da nećete svake godine morati kupovati iste stvari, već da će ih jednom kupljeni pribor vjerno pratiti u školovanju.

1/10

Naravno, vašem školarcu će svakako trebati i ostale „sitnice“ kojima će vrlo brzo napuniti ladice radnog stola i školsku torbu, poput pernice, raznih vrsta bojica, flomastera, škara, ljepila, gumica, šiljila i ostalih sitnica za koje niste ni čuli, ali njima život znače, pogotovo ako su s likom omiljenog superjunaka. Ipak, imajte na umu pravilo broj jedan, a to je da dijete ne smije imati pretešku torbu za školu. Veličinom nikako ne bi trebala biti veća od trećine djeteta, iako to ovisi i o građi djeteta. Obratite pažnju na izradu torbe, poželjno je da bude od čvršćih materijala, anatomski oblikovana, a korisno je i da ima vodootporne karakteristike da se sadržaj torbe ne bi smočio ako dijete iznenadi pljusak na putu do škole ili doma. Ako dijete svaki dan nosi veću količinu knjiga, bilježnica i pribora u torbi, možete se odlučiti i za torbu koja se može vući kao kovčeg za putovanja, da dijete ne bi sav taj teret nosilo na leđima.

Tražite li za svog školarca kvalitetnu školsku torbu koju će nositi godinama – uputite se u Narodne novine gdje ćete pronaći širok izbor školskih torbi i ruksaka za sve uzraste.  Kvalitetne anatomske torbe Herlitz  možete pronaći po cijeni već od 298 kn! Odlikuje ih vrhunska izrada, funkcionalnost i bogat izbor modela za sve školarce. U ponudi su i torbe i ruksaci francuskog proizvođača Bodypack koje su raspoložive u velikom rasponu dimenzija i motiva, po povoljnim cijenama.

Osim torbe, vrlo je važno izabrati i pravu pernicu. Mnogi smatraju da su pune pernice puno bolje rješenje od praznih koje ćete sami napuniti jer će se dijete od početka lakše snaći i organizirati prilikom korištenja. Zato ne gledajte samo na cijenu prilikom odabira pernice, jer je to dio opreme kojom će se dijete koristiti svaki dan bezbroj puta, a lakše snalaženje omogućit će mu da se koncentrira na gradivo i bitnije stvari. U bogatoj ponudi pernica Herlitz vam nudi akcijsku cijenu pernica s priborom po cijeni već od 55 kuna!

1/9

Da bismo djecu što više zainteresirali za školu, bitno je da imaju „pravi alat za zanat“, a u njihovu slučaju to su bilježnice s likom omiljenih sportaša, olovke u omiljenim bojama i gumice raznih boja i oblika. Stoga uključite dijete u odabir pribora kojim će se oni služiti, dajući im osjećaj odgovornosti za stvari koje su sami izabrali. Povedite djecu u neku od prodavaonica Narodnih novina ili sjednite s njima za računalo i posjetite našu e-trgovinu te odaberite stvari koje će im pomoći da lakše savladaju svakodnevne prepreke i jedva dočekaju početak nove školske godine.

Do 30. rujna 2020. godine traje velika nagradna igra: za svaku kupnju školskog pribora i opreme u iznosu od najmanje 100 kuna u trgovinama ili u e-trgovini Narodnih novina, možete osvojiti PlayStatione, Smartphone, dronove i druge vrijedne nagrade.

U odabranim prodavaonicama Narodnih novina možete dobiti i CoLibri uslugu strojnog omatanja knjiga svih formata i debljina koje će u potpunosti zaštititi knjige od oštećenja. Strojno omatanje je pravi izbor za savršeno omotane i zaštićene knjige. Adrese prodavaonica koje nude CoLibri strojno omatanje knjiga pogledajte ovdje.

Sadržaj omogućile Narodne novine

Foto: PR

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije