Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekorder u rusiji

Zbog vožnje u pijanom stanju oduzeli mu vozačku na čak 106 godina

Alkotest
Foto: Ilustracija: Petar Glebov/Pixsell
22.01.2014.
u 07:50

On je zbog vožnje u pijanom stanju zaustavljen na području Perma, a policija mu je vozačku oduzela kako bi ga spriječila da vozi pijan u budućnosti

Jedan vozač u Rusiji dobio je zabranu vožnje na rekordnih 106 godina.

On je zbog vožnje u pijanom stanju zaustavljen na području grada Perma, na području Urala, a policija mu je vozačku oduzela kako bi ga spriječila da vozi pijan u budućnosti. To mu nije prvi put da je dobio zabranu vožnje iz tog razloga. Naime, ustanovljeno je da je vozač mnogo puta u prošlosti vozio pod utjecajem alkohola, javlja RT.

Slučaj se dogodio u prosincu, ali je tek sad postao javan.

Inače ovo nije jedini slučaj da je netko u toj ruskoj regiji dobio jako visoku kaznu. Desetak ljudi dobilo je zabranu vožnje zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Vozačka im je oduzeta na vremenski period od 80 do 102 godine. Oni imaju pravo zatražiti da im se smanji kazna, ali policija kaže da se to nikada nije dogodilo.Većina vozača proda automobil i ne vozi nikada više.

>> Mladi Riječanin za volanom pijan i bez vozačkog ispita

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije