Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jutros u 8.20

Zbog hitne situacije let iz Frankfurta za Hurghadu preusmjeren u Zagreb

FlightRadar24
08.04.2023.
u 09:46

Navodno se radilo se o sumnji na srčani udar. U zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb putnika su spremno dočekale hitne službe. Zrakoplov je sletio u Zagreb u 8.36 sati.

Jutros u 8.20 sati zrakoplov Boeing 737-800 hrvatskog ACMI prijevoznika E.T.F Airways na letu iz Frankfurta za Hurghadu,  preusmjeren je u Zagreb zbog hitne situacije. Preusmjeren je u trenutku ulaska u zračni prostor Bosne i Hercegovine na visini 35000 stopa (10700m).

Posada je zrakoplov preusmjerila zbog, kako AvioRadar neslužbeno doznaje, zdravstvenog problema jednog od putnika na letu. Navodno se radilo se o sumnji na srčani udar. U zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb putnika su spremno dočekale hitne službe. Zrakoplov je sletio u Zagreb u 8.36 sati. 

VIDEO: Avion prisilno sletio zbog kobre u kabini, pilot: 'Osjetio sam da mi nešto hladno klizi niz leđa'

Ključne riječi

Komentara 1

FO
forfun
10:07 08.04.2023.

Hrvatski avio prijevoznik? Nisam znao da taj postoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije