Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Noćas gorjela još dva automobila u Zagrebu, policija otkrila kako je požar BMW-a bio podmetnut

Ilustracija
Igor Soban/PIXSELL
16.12.2022.
u 11:15

Točan uzrok požara bit će poznat po dovršetku policijskog očevida

Nepoznati počinitelj je u noći na četvrtak najvjerojatnije otvorenim plamenom podmetnuo požar na skupocjenom BMW-u u zagrebačkoj Peščenici, a istoga dana u Zagrebu su gorjela još dva automobila, za što još traje policijski očevid. Nadopunom jučerašnje informacije kako je oko 40 minuta iza ponoći na Peščenici izbio požar osobnog automobila BMW 5 riječnih registracija u vlasništvu 33-godišnjakinje, iz policije su u petak iznijeli rezultate očevida po kojima je netko nepoznat podmetnuo taj požar.

Vatra je oštetila obližnju garažu i nadstrešnicu u vlasništvu 61-godišnjaka, a materijalna šteta, koja zasad nije točno utvrđena, procjenjuje se većom.

Policija je objavila i kako je sinoć u Novom Zagrebu iz zasad neutvrđenog razloga izbio požar Forda Tranzit zagrebačkih registracija te u vlasništvu jednog zagrebačkog obrta.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, požar su ugasili vatrogasci, a u policiji najavljuju kako će očevid obaviti tijekom dana.

Sat vremena iza, oko 20.30 sati, u Maksimiru je također iz zasad neutvrđenih razloga izbio požar na Mercedesu zagrebačkih registracija u vlasništvu 55-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih nije bilo.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar spremno zidam
spremno zidam
09:19 16.12.2022.

Stvarno su ti njemacki auti za k… Svako malo se zapali neki Mercedes… BMW, Audi… Izgleda da su Dacie, Renaulti, Fiati i Citroeni puno kvalitetniji… nikako da se neki od njih “samozapali”….

XN
xnet0822
05:51 17.12.2022.

Izgleda da je nezaposleni "predsjednik" M&K kluba svratio u Zagreb i počeo se osvećivati ljudima zato što u njegovom ćumezu nema posla, umjesto da se prijavi na Zavod za zapošljavanje, u Trpimirovu zbog kupovine staža i u HZZO u Klovićevoj zbog zdravstvenog i dopunskog osiguranja (ovo što sad ima to mu više ne vrijedi kao ni potvrda da je oslobođen plaćanja) !

DU
Deleted user
12:26 16.12.2022.

Riječne registracije ? Dobar neki članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije