Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI SABOR

Za novi sustav elektroničkog glasanja stigle četiri ponude

glasanje,sabor
Patrik Macek/PIXSELL
16.09.2013.
u 12:14

Najjeftinija je ponuda Tehnozavoda Marušić - 938.249 kuna, a najskuplja viša od dva milijuna

Četiri ponude stigle su na natječaj za konferencijski sustav sabornice koji uključuje i sustav elektroničkog glasanja, tri domaće i jedna slovenska, rečeno je na javnom otvaranju ponuda u zgradi Sabora. Iako tek treba provjeriti udovoljavaju li ponude svim uvjetima natječaja, za što je predviđen rok od 120 dana, na otvaranju su otkrivene cijene ponuda prema kojima je najnižu cijenu od 938.249,65 kuna bez PDV-a ponudio Tehnozavod Marušić.

Cijenu od 1.378.382,92 kuna bez PDV-a ponudila je zajednica ponuditelja koju predvodi tvrtka Laboratorij multimedijskih tehnologija, dok ponuda slovenske tvrtke TSE iznosi 1.714.070,00 kuna bez PDV-a. Najvišu cijenu od 2.099.525,00 kuna bez PDV-a ponudio je Audio video konzalting.

Ured za opće poslove Sabora i Vlade u roku od 120 dana treba odabrati jednog od ponuditelja, s time da je osnovni uvjet najniža cijena, naravno ako ponuditelj ispunjava sve druge uvjete koji su zadani natječajem. Otvaranju ponuda nazočili su predstavnici hrvatskih ponuditelja koji nisu imali nikakvih primjedbi na postupak otvaranja ponuda.

>> Za novi sustav glasanja u Saboru očekuje se 5-6 ponuda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije