Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Westgate je opet otvoren, slave uz popuste do čak 80%

Foto: PR
1/2
02.01.2021.
u 07:00

Najveći popusti i to do čak 80% su u trgovinama Fashion Store, Kruna Mode, Lodoli i Varteks

Trgovački centar Westgate Shopping City od danas je opet otvoren za kupce, i to slave sniženjima do čak 80%!

Nakon razornog potresa ranije ovog tjedna, Westgate nije imao strukturalnih oštećenja i u potpunosti je siguran za boravak. Sslijed potresa je došlo do manjih oštećenja koji su se otklanjali posljednjih dana te je zbog toga Westgate od utorka bio zatvoren za posjetitelje. Od danas – opet se može u kupnju u Westgate.

Ovo 'otvorenje' Westgate slavi sa zimskim sniženjem koje seže do čak 80% što je prava prilika za priuštiti si dugo željeni komad odjeće, novi radni stol za sve češći rad od kuće ili igračku o kojoj klinci pričaju već mjesecima.

Najveći popusti i to do čak 80% su u trgovinama Fashion Store, Kruna Mode, Lodoli i Varteks, a svi popusti su dostupni ovdje.

Još samo danas i sutra…

.. je prilika da osvojiš novi automobil SEAT Ibizu. Potroši više od 200 kuna po jednom računu u Westgateu, prijavi se i sudjeluj u nagradnoj igri s ukupno 27 vrijednih nagrada. Nagradna igra traje do nedjelje, a dobitnik ili dobitnica vrijednom automobila će se izvući već sljedećeg tjedna. Ovo je drugi automobil kojeg će Westgate podijeliti ove zime. Prva Ibiza otišla je u ruke obitelji Lacković.

Foto: PR

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije