Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za mladićem

Vučić o nestalom Mateju: Policija radi sve, već imaju skicu onoga što se moglo dogoditi

Beograd: Aleksandar Vučić obišao prikaz sredstava naoružanja i vojne opreme
Foto: B.P./ATAImages/PIXSELL
1/3
03.01.2022.
u 12:24

– Potrebno je dati sve od sebe da pronađemo mladića. Ima tu detalja, to će vam policija priopćiti – rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da srpska policija čini sve kako bi pronašla Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu.

Nakon obilaska vojarne ''Rastko Nemanjić'' u Pančevu, gdje je prisustvovao održavanju vojne vježbe, predsjednik Srbije je odgovarao na pitanja novinara.

– Nadam se da će naša nadzorna tijela uspjeti pronaći mladića iz Splita. Matej, mislim da se tako zove. I zbog njega i zbog njegove obitelji. Naša policija radi sve. Već imaju skicu onoga što se moglo dogoditi. Potrebno je dati sve od sebe da pronađemo mladića – kaže predsjednik Srbije dodajući da je jutros dobio sve informacije o tom slučaju, piše Nova.rs.

– Ima tu detalja, to će vam policija priopćiti – rekao je Vučić.

Podsjetimo, Splićanin Matej Periš (27), nestao je u noći između četvrtka i petka u Beogradu, a potraga za njim i dalje je u tijeku. Trenutačno je na terenu riječna policija koja pretražuje Savu, a potraga je usmjerena na rijeku Savu, na potezu od Ušća do kafića Gotik gdje je posljednji put viđen.

Video – Večernji u Beogradu: Policija neprestano pretražuje mjesto na kojem je nestao Matej

Komentara 10

BI
billynik
13:28 03.01.2022.

Imamo i mi skicu onoga što se dogodilo, samo mi nije jasno što su tražili tamo.

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
14:04 03.01.2022.

Potego sam bona neke veze u Srbiji da vidim di je Matej

FI
firebird952
15:16 03.01.2022.

Mislim da je stvarno sramota sta pisete u komentarima. Vredjate i ponizavate srpski narod a cela Srbija ustala da pronadje tog nesrecnog momka. Ni jedan ruzan komentar prema tom momku ili Hrvatima nisam procitao u srpskim medijima. Vi kao da navijate da ga je neko ubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije