Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubili ga specijalci?

Vođa čečenskih pobunjenika koji je prijetio napadom na OI u Sočiju mrtav?

Doku Umarov
Foto: Reuters video screenshot
1/2
17.01.2014.
u 16:00

Da je Umarov mrtav na Instagramu je objavio čečenski predsjednik Ramzan Kadirov, no nije pružio nikakve dokaze koji bi poduprli tu tvrdnju.

Vođa čečenskih pobunjenika Doku Umarov koji je prijetio napadom Olimpijskih igara u Sočiju navodno je mrtav, prenosi CBS News.

Da je Umarov mrtav na Instagramu je objavio Čečenski predsjednik Ramzan Kadirov, no nije pružio nikakve dokaze koji bi poduprli tu tvrdnju. Kadirov je već prije izlazio s takvim tvrdnjama, no ovog puta vijest o Umarovoj smrti pojavila se i na forumima Čečenskih džihadista. Poruke objavljene na blogovima čečenskih militanata sugeriraju da su ga ubili ruski specijalci, no nitko nije dao nikakve informaciju o mjestu i vremenu navodnog ubojstva.

Neimenovani izvor iz ruskih sigurnosnih agencija za Interfax je kazao da ne mogu potvrditi informaciju o Umarovoj smrti.

Inače, Doku Umarov preuzeo je odgovornost za brojne terorističke napade u Rusiji uključujući i samoubilački napad na moskovskom aerodromu Domodedovo u kojem je poginulo 37 osoba. Taj napad dogodio se u siječnju 2011. godine.

>> 'Ruski Bin Laden': Ukrast ću Putinu igre

Komentara 8

ST
stjepanovic
10:31 18.01.2014.

Kao da nas podsjeca na na nekog iz susjedstva

AN
ante42
17:38 17.01.2014.

udavio se dlakama svoje brade dok je rucao

Avatar tajar
tajar
20:37 17.01.2014.

Rusi su konačno ozbiljno shvatili islamiste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije