Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala nezgoda

VIDEO Škorin glas zaorio u Ciboni, brzo su ugasili pjesmu

Završni predizborni skup Grabar-Kitarović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
19.12.2019.
u 21:34

Zbog velike gužve oko Cibone skup je kasnio. Prije početka samog skupa puštale su se brojne domoljubne pjesme

Na završnom predizbornom skupu Kolinde Grabar-Kitarović okupilo se nekoliko tisuća ljudi. Zbog velike gužve oko Cibone skup je kasnio. Prije početka samog skupa puštale su se brojne domoljubne pjesme. 

U dvorani se tako mogao čuti i Thompsonov hit 'Lijepa li si'. Thompson je pjesmu snimio zajedno s nekoliko prijatelja i kolega, među njima je i Miroslav Škoro. Pjesma je počela u 12 minuti, a u trenutku kada se začuo dio koji pjeva Škoro: "Prepoznah ljepotu tvoju, što probudi..." - pjesma je prekinuta.

Sličan gaf dogodio se kada je Grabar Kitarović posjetila Kutinu. Tijekom davanja izjave novinarima, zasvirala je pjesma Miroslava Škore 'Ne dirajte mi ravnicu'. KutinaInfo na Facebooku objavila je snimku na kojoj se vidi kako sisačko-moslavački dožupan, HDZ-ov Roman Rosavec nekome pokušava signalizirati da svira 'kriva pjesma'. 

Video: Skoko i Macan komentiraju sučeljavanje kandidata

 

 

 

Komentara 99

GI
giannimichelis
21:46 19.12.2019.

Globalno zatopljenje će preživjeti samo amebe i hadezeovci. Koja je to pokvarena banda, pa to nije normalno, puštaju Thompsona, istog onog kojem su lani na trgu ugasili mikrofon, govore protiv korupcije, a 99,9% prisutnih su lopovi, pričaju o Hrvatskoj a 90% su četnički nastrojeni.

MO
moškov
21:56 19.12.2019.

trebao je milan frend fahretin pustit cajku od cajkace iz arene..nastalo bi ludilo u dvorani...prva pjevacica bi se rastopila...a di je saveznik vladar iz sjene pupavac a je lukav kao vucic

MO
moškov
22:01 19.12.2019.

mogu ugasit pjesmu ali ne mogu ugasit hrvate istinske domoljube....mogu selit hrvate..ali nece iseliti...nece biti vise ladanja u bakaricevoj daci na pantinom brdu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije