Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka ubojstva

Osmjehnuo mu se pa ga pred kućom u Beogradu likvidirao usred bijela dana

Ilustracija
Foto: Getty
05.01.2019.
u 17:35

Ubijeni N.M. je, kako pišu srpski mediji, živio sa suprugom i malim djetetom u kući ispred koje je likvidiran

U subotu prijepodne u Beogradu se dogodilo još jedno ulično ubojstvo.

Kako piše Kurir, u gradskom naselju Banovo Brdo pred kućom je hicem u glavu ubijen 38-godišnji N.M, zet Aleksandra Šarca, člana zloglasne razbojničke bande Pink Panter.

Kurir je objavio i snimku ubojstva koju možete pogledati ovdje. Upozoravamo da je riječ o snimci uznemirujućeg sadržaja.

Na snimci se vidi kako je nekoliko trenutaka prije nego što će biti ubijen, N.M. pred kućom i pored automobila rasklapao dječja kolica. U jednom trenutku pored njega se zaustavilo bijelo vozilo iz kojeg je, sa suvozačeve strane, izašao muškarac u bijeloj zimskoj jakni i s crnom kapom na glavi. Hladnokrvno se približio žrtvi i iz torbe, koju je nosio u ruci, izvukao pištolj s prigušivačem te N.M.-u ispalio hitac u glavu, a Blic piše kako izgleda da mu se prije ubojstva i osmijehnuo.  Vratio se do automobila i skupa s pomagačem za volanom odjurio s mjesta zločina.

Ubijeni N.M. je, kako pišu srpski mediji, živio sa suprugom i malim djetetom u kući ispred koje je likvidiran. Prvi susjed mu je bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović na čiji je automobil parkiran u dvorištu prošle godine bačena bomba.

Zabunom likvidiran?

Beogradska policija odmah je pokrenula istragu, a među ostalim provjerava i indiciju da je N.M. zabunom likvidiran. Njegov punac Šarac, poznat je jer je 2017. godine skupa s još jednim partnerom, uhićen zbog pljačke luksuzne draguljarnice u Milanu u rujnu 2016. godine.

Oni su tada ukrali nakit vrijedan više stotina tisuća eura. Šarac je temeljem međunarodne tjeralice bio uhićen u Srbiji, a neslužbeno se doznaje da je nedavno izašao iz zatvora odsluživši kaznu zbog nelegalnog posjedovanja oružja.

>> Pogledajte kako je prošao ovaj pokušaj pljačke hotela

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
17:57 05.01.2019.

Opet Beograd, opet Srbijanci. Kad slijedi izdanje na ćirilici?

AP
ante_pustinjak
18:10 05.01.2019.

opet "dirljiva priča" iz pašaluka!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:42 05.01.2019.

Vidi to! A antife propagiraju opet bratstvo sa Beogradjanima. Urbano antifa bratstvo... Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije