Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSEMBURG

Muškarac se zabio u pješake i ubio vlastitog sina

Foto: Danny Lawson/Press Association/Pixsell
03.01.2019.
u 12:45

U incidentu je ozlijeđeno još četvero ljudi, uključujući i malo dijete koje ima lakše ozljede

Muškarac se u srijedu u gradu Wiltzu u Luksemburgu automobilom zabio u skupinu pješaka i pritom ubio svojeg dvogodišnjeg sina, javlja u četvrtak agencija dpa. U incidentu je ozlijeđeno još četvero ljudi, uključujući i malo dijete koje ima lakše ozljede, rekao je javni tužitelj.

Istražitelji sumnjaju na obiteljsku svađu jer je među ranjenima i bivša partnerica počinitelja. Ozlijeđeni ljudi prevezeni su u bolnicu. Prema svjedocima,  47-godišnji Luksemburžanin namjerno se zabio automobilom u skupinu pješaka na nogostupu. U skupini su bile dvije majke s kolicima i drugi pješak, rekao je glasnogovornik tužitelja u četvrtak. Osumnjičeni je uhićen, uz ostalo pod sumnjom za ubojstvo.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:38 03.01.2019.

Pribiti ga za tlo i autom gaziti ali pedalj po pedalj kako bi potrajalo dovoljno dugo !!!!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:45 03.01.2019.

zapalit ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije