Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
29 17°C
  • gradjaninhr:

    Podrska medicinskim sestrama i tehnicarima, podrska prosvjetnim radnicima, podrska pravosudnim i svim drugim policajcima, podrska svim gradjanima koji posteno rade svoj posao, a ne mogu dostojanstveno prezivjeti mjesec. Budimo solidarni jedni sa drugima, jer nitko ne strajka iz obijesti, vec ... prikaži još! iz ocaja. Malo nas ima, a tako je malo solidarnosti, sloge i empatije medju nama. Za svoju bolju buducnost gradjani se moraju zboriti sami, jer nitko to nece uciniti umjesto nas.

  • dvorskaluda:

    Nije cilj imati plaću od XY kuna; cilj je imati plaću od koje možeš dostojno živjeti. Da bi se moglo išta reći o tuđem radu i životu, valja obuti njegove cipele - kaže poslovica. Svatko može mlatiti jezikom i reći; ... prikaži još! kaj pekar, samo valja tijesto, frizer-samo malo štric-štric, soboslikar-samo malo malja kefom, konobar-pa samo šeta sim tam , trgovac-pa samo čeka da ko kaj kupi i gleda u zrak....Ali nije tako. Pokušaj raditi nečiji posao pa vidi. Svatko treba od rada moći dostojno živjeti, a za dodatne uvjete na poslu:prekovremene, smjene,opasnost od zaraze,zračenja,otrova i bolesti - treba biti plaćen. Jer kada se razboli, sam će si plaćati sve u vezi bolesti.

  • Bunjevac=Hrvat:

    Ovaj prosvjed je u podjednakoj mjeri i opravdan i besmislen.Opravdan zato što su ne samo potplaćeni nego i izrabljivani,a besmislen zato što je nemoguće da se bilo što promijeni i to ne zbog nedostatka novca nego zbog nedostatka političke volje.I ... prikaži još! tako će ostati!Korumpirana politička elita je odavno posložila kocke,a to što su ventili prema Zapadu otvoreni,to im samo ide na ruku da ne moraju popustiti.Onome kome je jasno kakva tvrdokorna struktura upravlja ovom državom nikada nebi palo na pamet da ide prosvjedovati na Markov Trg,nego bi pakirao kufere za Njemačku.Na žalost!

Još iz rubrike Vijesti

Knin: Josipa Rimac pokušala modno uskladiti tenisice i kaput
TJEDNI PREGLED

U Kninu razbijene stranačke prostorije HDZ-a, izgleda da su ih razbili sami HDZ-ovci

ogromna šteta

Izgorjela konoba Duje Coce, ostala čitava samo slika njegovog brata Vinka

PRESUDA O SPORU

D. Zadravec ostaje zamjenica i natječe se za ravnateljicu sa Zovakom i M. Šitum