Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 6°C
 • gradjaninhr:

  Podrska medicinskim sestrama i tehnicarima, podrska prosvjetnim radnicima, podrska pravosudnim i svim drugim policajcima, podrska svim gradjanima koji posteno rade svoj posao, a ne mogu dostojanstveno prezivjeti mjesec. Budimo solidarni jedni sa drugima, jer nitko ne strajka iz obijesti, vec ... prikaži još! iz ocaja. Malo nas ima, a tako je malo solidarnosti, sloge i empatije medju nama. Za svoju bolju buducnost gradjani se moraju zboriti sami, jer nitko to nece uciniti umjesto nas.

 • dvorskaluda:

  Nije cilj imati plaću od XY kuna; cilj je imati plaću od koje možeš dostojno živjeti. Da bi se moglo išta reći o tuđem radu i životu, valja obuti njegove cipele - kaže poslovica. Svatko može mlatiti jezikom i reći; ... prikaži još! kaj pekar, samo valja tijesto, frizer-samo malo štric-štric, soboslikar-samo malo malja kefom, konobar-pa samo šeta sim tam , trgovac-pa samo čeka da ko kaj kupi i gleda u zrak....Ali nije tako. Pokušaj raditi nečiji posao pa vidi. Svatko treba od rada moći dostojno živjeti, a za dodatne uvjete na poslu:prekovremene, smjene,opasnost od zaraze,zračenja,otrova i bolesti - treba biti plaćen. Jer kada se razboli, sam će si plaćati sve u vezi bolesti.

 • Avatar Hazl113
  Hazl113:

  Bitno da se ima za "lažne" braniteljske, civilne i socijnlne mirovine. Bitno da se ima za guzičare , uhljebe i foteljaše. Jednom rječju, bitno da se ima za glasačku mašineriju. Ali kada je zdravlje u pitanju, ma tko te to ... prikaži još! pita. Tako i onako ove gore nabrojane skupine imaju svoje doktorčiće i sobice koje ih čekaju ako zatreba u bolnicama.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
RATNI ZLOČIN?

Deset ljudi poginulo u napadu na tvornicu keksa u Tripoliju

Ponovno razbijeno staklo na prostorijama SDP-a u Vinkovcima
Novi napad

Vinkovački SDP: Stoka nam je ponovno razbila staklo na ulaznim vratima

5
Ilustracija
Istraživanje portala MojPosao

Otkaz dajemo zbog plaće, loših uvjeta i jer nema napredovanja