Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATRAŽILI DOKUMENTACIJU

USKOK u Ministarstvu zdravstva zbog Vladine stranice koronavirus.hr

PIXSELL
29.04.2021.
u 15:55

Svoj odgovor Ministarstvo je dostavilo 15. travnja 2021., kazali su iz Ministarstva zdravstva.

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) zatražilo je dokumentaciju od Ministarstva zdravstva zbog Vladine stranice Koronavirus.hr vezano za okolnosti sklapanja ugovora s tvrtkom Media Val d.o.o. radi uspostavljanja i održavanja spomenute stranice.

Informaciju o tome potvrdilo je samo Ministarstvo za 24 sata.

- Točno je da je Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta 1. ožujka 2021. zatražio od Ministarstva zdravstva očitovanje i dokumentaciju vezanu uz okolnosti sklapanja ugovora koji se odnosi na uspostavljanje i održavanje mrežne stranice koronavirus.hr. Svoj odgovor Ministarstvo je dostavilo 15. travnja 2021. -  kazali su iz Ministarstva zdravstva. 

Vjeruje se da se  Uskok zainteresirao nakon što se saznalo da je Ministarstvo zdravstva isplatilo u 2020. godini više od 1.1 milijun kuna tvrtki Media val po stavci "informatizacija zdravstvenog sustava", a spomenuta tvrtka nije izabrana javnim natječajem.

VIDEO: Što bi trebalo piti i jesti prije i nakon cijepljenja, a što ne bi?


 

Komentara 5

Avatar FalusBonus
FalusBonus
19:00 29.04.2021.

Bill Gates je kamilica prema ovima našima, morao je dugo i naporno raditi da bi se obogatio. Kod nas se to riješi za tili čas, halo kume...

DU
Deleted user
17:58 29.04.2021.

Ovo je neka kikiriki afera. Ako nije barem milijarda nestala ne priznam to kao aferu.

VE
Ventilator2
16:37 29.04.2021.

Češljali su i mamićeve suce iz os, češljali su i socijalnu i u ng i na moru... Gdje god se češlja, uvijek je sve po zakonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije