Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATRAŽILI DOKUMENTACIJU
Povratak na članak

USKOK u Ministarstvu zdravstva zbog Vladine stranice koronavirus.hr

Svoj odgovor Ministarstvo je dostavilo 15. travnja 2021., kazali su iz Ministarstva zdravstva.

Komentari 5

Avatar FalusBonus
FalusBonus
19:00 29.04.2021.

Bill Gates je kamilica prema ovima našima, morao je dugo i naporno raditi da bi se obogatio. Kod nas se to riješi za tili čas, halo kume...

VL
DU
Deleted user
17:58 29.04.2021.

Ovo je neka kikiriki afera. Ako nije barem milijarda nestala ne priznam to kao aferu.

VL
VE
Ventilator2
16:37 29.04.2021.

Češljali su i mamićeve suce iz os, češljali su i socijalnu i u ng i na moru... Gdje god se češlja, uvijek je sve po zakonu

VL
BR
Breoxs
18:47 29.04.2021.

Beroša su odradili njegovi kolege! Prvo ga je obrađivala prof.dr. Zadravec, a onda liječnici obiteljske medicine! Beroš se iscrpljivao u PR-u, na onim tiskovnim konferencijama Nacionalnog stožera. Božinović si je to mogao dopustiti, Markotić i Capak isto, ali Beroš imaa nešto u komunikacijskom smislu iritantno što ga je topilo. Onda ga je raskrinkala prof.dr.Zadravec i tu su krenuli problemi! Andrej nije svjestan da Zadravec i Beroš nisu takvi stručnjaci, znanstvenici i političke snage bez kojih bi HDZ mogao! Zadravec i Beroš su stalno u nekim aferama, stalno nanose štetu stranci, a Andrej bi to morao vidjeti, te Zadravec i Beroš nagraditi boljim pozicijama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.