Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjedska svađa

U selu nedaleko od Slatine u kući pretučen 58-godišnjak

policija,policajac
Marijan Sušenj/PIXSELL
01.08.2013.
u 14:54

Muškarac je zadobio teške tjelesne ozlijede i nalazi se na liječenju u Virovitičkoj bolnici.

U selu nedaleko od Slatine višemjesečna susjedska svađa završila je brutalnim premlaćivanjem 58-godišnjaka kojeg su četvorica mladića brutalno pretukla zbog toga što nije ogradio prostor na kojemu je držao svoje ovce na ispaši.

Nesretnog 58-godišnjaka istukli su drvenom letvom, a potom su ga nastavili udarati rukama i nogama, zbog čega je muškarac zadobio teške tjelesne ozlijede po cijelom tijelu.

Policija je proslijedila priopćenje u kojemu spominje tek svađu oko zemljišta i ovaca, no prema neslužbenim informacijama doznajemo da je nesretni muškarac pretučen, zbog toga što su njegove ovce prešle na susjedno zemljište te na taj način razljutile vlasnika zemljišta koji je jedan od napadača.

Muškarac je zadobio teške tjelesne ozlijede i nalazi se na liječenju u Virovitičkoj bolnici. S obzirom na to da su policiji poznati identiteti četvorice napadača, oni su privedeni i protiv njih je slatinska policija podnijela kaznenu prijavu Virovitičkom državnom odvjetništvu.  

>> Brutalno pretučenom muškarcu dosuđeno 58 milijuna $ odštete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije