Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO OTKRIĆE

U odvodnom kanalu pronašao pet projektila za ručni bacač raketa!

projektili
Drazen Prsa/PIXSELL
21.02.2014.
u 09:47

Muškarac je odmah obavijestio policiju čiji su službenici Odjela za protueksplozijsku zaštitu izuzeli projektile

U poljskom predjelu Fulhaj između Korođa i Silaša kod Vinkovaca, 43-godišnjak iz Korođa u odvodnom kanalu je pronašao pet projektila za ručni bacač raketa i o tome odmah obavijestio policiju čiji su službenici Odjela za protueksplozijsku zaštitu izuzeli projektile.

Osoba iz Otoka, koja je željela ostati anonimna, prilikom čišćenja pomoćnih prostorija svoje kuće pronašla 70 komada streljiva za automatsku, 10 komada puščanog streljiva i 4 komada protuavionskog streljiva. Pronađene minsko-eksplozivne tvari pohranjene su u skladištu PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

>> U kući držao 0,2 kilograma vojnog eksploziva

Komentara 1

US
U sridu
10:02 21.02.2014.

Ne bacajte oruzje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije