Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena u kadi

U hotelskoj sobi pronašli zadavljenu stjuardesu: Policija traga za tajanstvenim dečkom

Albina Mukhametzyanova
Foto: Društvene mreže
11.07.2019.
u 10:15

Mladić nije poznat obitelji ni prijateljima ubijene djevojke, a jedna od teorija je da ga je upoznala preko aplikacija za upoznavanje

Ruska policija istražuje misterioznu smrt 23-godišnje stjuardese Albine Mukhametzyanove koja je pronađena mrtva u sobi hotela s četiri zvjezdice u blizini moskovske Međunarodne zračne luke Vnukovo.

Djevojka je zadavljena, a pronađena je potpuno odjevena u kadi punoj vode.

Policija sada traga za njezinim tajanstvenim ljubavnikom s kojim se stjuardesa nalazila između letova. Poznato je samo da ima 25 godina, a vlasti su otkrile kako se zove Nikita E.

Mladić nije poznat obitelji ni prijateljima ubijene djevojke, a jedna od teorija je da ga je upoznala preko aplikacija za upoznavanje.

On je u hotelu iznajmio sobu na 24 sata, a brzo je napustio hotel i nestao. Tijelo stjuardese kasnije je pronašlo osoblje hotela, piše Mirror.

Žrtva je radila kao stjuardesa za niskotarifnu aviokompaniju I FLY, a putovala je u Kinu i Vijetnam kao i brojne ruske gradove. Prije nego što se zaposlila kao stjuardesa, radila je kao bolničarka.

– Oduvijek je htjela biti stjuardesa. Bio je to njezin posao iz snova. Radila je samo tri mjeseca. Bila je jako pozitivna osoba, uvijek je bila vesela i nasmijana – rekla je jedna njezina prijateljica.

Njezina starija sestra ispričala je pak kako Albina nije imala dečka.

– Uvijek sam je ispitivala o njezinom privatnom životu no ona je govorila da je prerano za razmišljati o tome. No na društvenim mrežama imala je puno obožavatelja. Međutim nije imala ništa ozbiljno, znala bi – kazala je sestra Landysh.

Policija je objavila fotografije s nadzornih kamera iz hotela na kojem se vidi lice osumnjičenog mladića, a obitelj se nada kako će ga brzo pronaći i rasvijetliti smrt 23-godišnjakinje.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dumen
Dumen
06:13 12.07.2019.

Treba osuditi društvenu mrežu

RE
reborn
16:34 11.10.2019.

Facebook - povezuje psihopate i žrtve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije