Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična vijest

Nažalost, potvrđeno je najgore: Švicarska nogometašica nađena je mrtva

Florijana Ismaili
Foto: instagram.com/_florij
02.07.2019.
u 19:10

Švicarka je nestala u subotu poslijepodne.

Florijana Ismaili, 24-godišnja reprezentativka Švicarske i kapetanica ženske nogometne momčadi Young Boysa, nažalost je mrtva.

Tragičnu su vijest upravo potvrdili talijanski mediji, koji su naveli da je njezino tijelo ugledano na dubini od 204 metra u jezeru Como.

Ismaili je nestala u subotu poslijepodne nakon što je ispred očiju suigračice s broda skočila u jezero. Za njom je odmah pokrenuta potraga, ali ronioci i vatrogasci sve do utorka poslijepodne nisu imali sreće.

U ponedjeljak su u potragu uključeni roboti koji su pretraživali dno, a sada je potvrđeno da na jednoj od kamera uočeno tijelo nesretne mlade djevojke.

Uzrok smrti do obdukcije će ostati nepoznat, ali sluti se da je došlo do zatajenja srca prilikom skoka u hladnu vodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije