Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašna tragedija

Preminula na mjestu: 18-mjesečna djevojčica skliznula djedu iz ruku i pala s kruzera

Royal Caribbean
Foto: Royal Caribbean
08.07.2019.
u 10:18

Djevojčica je pala na beton te je na mjestu preminula, a u trenutku pada gledala je kroz prozor na kojem ju je držao njezin djed

Djevojčica stara godinu i pol dana pala je s 11 kata kruzera tvrtke Royal Caribbean dok je brod bio usidren u luci u San Juanu u Puerto Ricu.

Djevojčica je pala na beton te je na mjestu preminula, a u trenutku pada gledala je kroz prozor na kojem ju je držao njezin djed. No, skliznula mu je iz ruku i pala s visine od oko 45 metara.

Dogodilo se to jučer oko 16.30 sati po lokalnom vremenu, a iako su djevojčicu odmah prevezli u lokalnu bolnicu, liječnici su mogli samo konstatirati njezinu smrt.

Curica je bila iz američke savezne države Indiane i bila je na krstarenju sa svojim roditeljima i bakom i djedom.

Policija je pokrenula istragu, no vjeruje se kako je riječ o nesretnom slučaju.

Očevici su kazali kako su samo čuli glasni krik majke.

– Čuli smo vrisak obitelji jer smo bili jako blizu. Pogledao sam majku i vidio sam kako jako plače. Taj tonalitet, takav vrisak koji je pokazao bol, nisam čuo nikad u životu – rekao je jedan od putnika.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar raco
raco
10:29 08.07.2019.

Dobro, što je s vama pa da takve vijesti prenosite? Nije vam dosta tragedija i tužnih vijesti i događaja koje nam se događaju u RH i okolici....?

BU
Budibudan
11:00 08.07.2019.

Morbidno.. Ne moderate svaku tragediju objaviti ....Previse je toga..

FI
fifmar
18:35 08.07.2019.

Gdje samo išcackate sve te tragedije, zar vam nije dosta našega jada i bijede pa nas zlostavljate s prekooceanskim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije