Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo su tražile žrtvu

Uhićene u pokušaju krađe: Policija u civilu pratila tri džeparošice iz Hrvatske i BiH

Düsseldorfu
Pixabay/Ilustracija
05.09.2023.
u 17:14

Policajci su ih promatrali u na kolodvoru, a one su dugo bile u potrazi za žrtvom. Žene su sjedile ispred pizzerije te su dvije žene krenule za žrtvom, a treća je ostala sjediti ispred pizzerije te je promatrala krađu

Na glavnom željezničkom  kolodvoru u Düsseldorfu uhićene su tri kradljivice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine nakon što su u ponedjeljak počinile krađu, opljačkavši 84-godišnju ženu. Cijeli incident promatrali su policajci u civilu. Počiniteljice u dobi između 19 i 24 godine odmah su uhićene.

Policajci su ih promatrali u na kolodvoru, a one su dugo bile u potrazi za žrtvom. Žene su sjedile ispred pizzerije te su dvije žene krenule za žrtvom, a treća je ostala sjediti ispred pizzerije te je promatrala krađu i mobitelom obavještavala ostale sudionice ako nešto pođe po krivu, piše Fenix Magazin.

Jedna od kradljivica otvorila je žrtvinu torbu i uzela novčanik dok je druga pažljivo zaklonila od pogleda. Kradljivice su uhićene u civilu te se sada se provjerava hoće li počiniteljice biti privedene sucu za prekršaje, navela je policija Düsseldorfa.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Užas u Zagrebu: Pitbull ugrizao dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije