Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVA I OZLJEDE

Gurnuli ga niz stepenice kako bi mu orobili ruksak pa ga tukli nogama po glavi tražeći PIN

tučnjava
Pixabay
04.09.2023.
u 08:40

Nakon što su ga pretukli su pobjegli, a sa sobom su odnijeli novac, mobitel i zlatni privjesak. Sve skupa vrijedno oko 200 eura.

Zbog razbojništva  i nanošenje teške ozljede su optuženi 41-godišnjak i 48-godišnjak, a optužnicu protiv njih je  podiglo ODO Rijeka. Prema optužnici, tereti ih se da su 29. travnja oko 22 sata prišli oštećeniku koji je na leđima imao ruksak. Namjeravajući se domoći tog ruksaka, gurnuli su oštećenika  niz stepenice, nakon čega su mu iz ruksaka istresli stvari. Tražili su novac i vrijedne predmete.

Valjda nisu bili zadovoljni nađenim plijenom, pa su oštećenika  tukli nogama po glavi i tijelu tražeći da im kaže PIN brojeve kartice i mobitela. Teško su ga ozlijedili jer su ga udarali sve dok nije izgubio svijest. Nakon što su ga pretukli su pobjegli, a sa sobom su odnijeli novac, mobitel i zlatni privjesak. Sve skupa vrijedno oko 200 eura.

A ODO Gospić podigao je optužnici protiv 68-godišnjaka koji se tereti za nanošenje lakše ozljede. Njega se tereti da je 21. kolovoza u jednom mjestu na području Zadarske županije, rukama odgurnuo 83-godišnju oštećenicu koja je pala na tlo pri čemu se lakše ozlijedila.  U optužnici je predloženo i da mu se produlje mjere opreze.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije