Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operirali u duetu

Opelješili dućane za 5000 eura: Maloljetnik i 19-godišnjak krali parfeme u Maksimiru i Dubravi

parfemi trgovina
Damir Špehar/PIXSELL
01.09.2023.
u 16:37

U pogodnom trenutku, sumnja se, koristili su zauzetost zaposlenika ili su odvraćali njihovu pažnju raspitujući se za karakteristike proizvoda, a potom bi jedan od njih s polica otuđio više parfema koje su zatim iznijeli iz trgovina i dali se u bijeg.

Nad dvojicom mladića, 19-godišnjakom i maloljetnikom, dovršeno je kriminalističko istraživanje, objavili su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke. Mladići su, naime, počinili 13 kaznenih djela "Krađa", od čega se sumnja da su zajedno počinili 10 kaznenih djela krađe.

Jednu od 13 krađa, sumnja se, počinio je maloljetnik sam dok se u počinjenje dvije krađe uključio još jedan zasad nepoznati počinitelj- u jednom slučaju u društvu obojice te u jednom slučaju u društvu 19-godišnjaka. Naime, sumnja se da su od sredine lipnja do kraja kolovoza 2023. godine, zajedno i u dogovoru, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, dolazili u trgovine na području Maksimira i Dubrave.


>>VEZANI ČLANCI:


U pogodnom trenutku, sumnja se, koristili su zauzetost zaposlenika ili su odvraćali njihovu pažnju raspitujući se za karakteristike proizvoda, a potom bi jedan od njih s polica otuđio više parfema koje su zatim iznijeli iz trgovina i dali se u bijeg. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 5.400 eura. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mikimouse12
17:09 01.09.2023.

Ovi su taman za prijemni u HDZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije