Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN UPORNI RAZBOJNIK

Tražio duhan pa poprskao trgovkinju sprejem. Lupao po tipkovnici blagajne ne bi li je otvorio

Zagreb: Opljačkana poslovnica Hrvatske pošte na Trešnjevci
Luka Stanzl/PIXSELL
04.11.2021.
u 08:21

Tereti ga se da je 2. svibnja u 15.40 maskiran ušao u trgovinu, gdje je zaprijetio djelatnici da će je poprskati sprejem za samoobranu, ako me da novac

Ako ništa, mora se priznati da je vrlo uporan bio 44-godišnjak kada je u svibnju pokušao orobiti jednu trgovinu u Solinu, zbog čega je sada optužen za razbojstva, a optužnicu je podiglo ODO Split.  Tereti ga se da je 2. svibnja u 15.40  maskiran ušao u trgovinu, gdje je zaprijetio djelatnici da će je poprskati sprejem za samoobranu, ako me da novac. Preplašena žena dala mu je 1032 kune nakon čega je pobjegao.

Isti dan, u 19.38 u Solinu je maskiran ušao u jednu trgovinu, a zatim  je od djelatnice zatražio kutiju duhana. No potom je  izvadio sprej za samoobranu te ga usmjerio prema djelatnici i dva puta ju poprskao po očima i ustima tražeći od nje novac.

Kada mu je djelatnica odgovorila da mu ne može dati novac, počeo je  rukama udarati po tipkovnici  blagajne ne  bi li je otvorio. A potom  je rukama provjeravao džepove na odjeći djelatnice tražeći od nje ključ od blagajne. Ključ nije našao pa se udaljio iz trgovine ništa ne otuđivši, dok je preplašena žena vikala zovući u pomoć.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:41 05.11.2021.

žena nije mogla otvoriti blagajnu jer ju poprskao po očima pa niš vidjela nije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije