Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN MLADI RAZBOJNIK

S kapuljačom preko glave, te s maskom i naočalama na licu počinio osam razbojstava

Davor Puklavec/PIXSELL
20.05.2021.
u 13:42

Zaposlenicima je prilazio i prijetio nožem što je kod njih izazivalo strah i bojazan za vlastiti život zbog čega bi mu naposljetku predali traženi novac

Za osam razbojstva osumnjičen je 19-godišnjak. Kako je priopćila zagrebačka policija sumnjiči ga se da je od 30. srpnja do 1. rujna 2020. uglavnom u popodnevnim satima orobio više trgovina i jednu benzinsku postaju na području Dubrave.  

Sumnjiči ga se da bi po ulasku u trgovine i benzinsku prebacio kapuljaču preko glave  dok je na licu imao masku, sunčane naočale i šilt kapu, kako bi prikrio identitet. Zaposlenicima je prilazio i prijetio nožem što je kod njih izazivalo strah i bojazan za vlastiti život zbog čega bi mu naposljetku predali traženi novac. Otuđeni novac, osumnjičeni je naknadno potrošio, najvjerojatnije za osobne potrebe.

Mladiću je 18. svibnja 2021. pretražen stan na području Sesveta, a pretragom su nađeni predmeti za koje se sumnja da potiču iz razbojstava. Ukupna šteta je 21.000 kuna.

VIDEO Zoran Mamić priveden u Međugorju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije