Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Travnik

Tragedija u BiH: pijan naletio na ženu i djecu, poginuli majka i kći

bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.12.2018.
u 23:36

Policija je lišila slobode vozača koji je upravljao automobilom, a vjeruje se da je on bio u alkoholiziranom stanju

Tragična nesreća dogodila se u BiH - nepoznati muškarac Opel Astrom u centru Novog Travnika udario je majku i četvero maloljetne djece, javljaju bh. mediji. Neslužbeno se doznaje da su preminule majka i kći, dok je sin u kritičnom stanju, a preostalo dvoje ozlijeđene djece pripada drugoj obitelji, javlja Klix.ba.

Nesreća se dogodila u petak 20.35 sati. Prve informacije iz MUP-a SBK su potvrdile smrt jedne osobe, dok su preostale četiri prevezene u travničku bolnicu. Nažalost, u međuvremenu je preminula još jedna osoba.

Policija je lišila slobode vozača koji je upravljao automobilom, a vjeruje se da je on bio u alkoholiziranom stanju. Avaz piše kako je navodno otprije poznat policiji.

Komentara 11

NA
narcis660
08:27 08.12.2018.

Gdje su institucije zakalaze??? Manijac nam obitelj ubijaju i nikom ništa....uvesti smrtnu kaznu pod hitno ili u ustanovu zatvorenog tipa do groba neka trunu..

SO
Sos
09:53 08.12.2018.

Poz Vitezu

AA
aabbcc
12:25 08.12.2018.

Mudjahedini su htjeli zabraniti rakiju u Travniku al nije islo stoka ostaje stoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije