Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA PROMETNA

Teška nesreća kod Popovače: Zbog prebrze vožnje sletio u kanal, na mjestu poginuo

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
09.12.2023.
u 09:38

Do nesreće je došlo kada je 48-godišnjak upravljao automobilom zagrebačkih registracija te je dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio u odvodni kanal i udario u rub mosta kolnog ulaza.

U petak, 8. prosinca, oko 18:30 u mjestu Gornja Jelenska, u Popovači, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Do nesreće je došlo kada je 48-godišnjak upravljao automobilom zagrebačkih registracija te je dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio u odvodni kanal i udario u rub mosta kolnog ulaza, javlja PU sisačko-moslavačka.

Vozač je na mjestu događaja smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u bolnicu u Popovči, gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće, zaključuje policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Teška nesreća u Zadru: Djevojka (22) motociklom se zabila u Kopnena vrata, na mjestu preminula

Komentara 1

DU
Deleted user
11:35 09.12.2023.

Dobro da nije ubio još nekog ! Amen !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije