Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO VRIJEME

Drama na Pagu: Troje ribara spašeno nakon havarije na moru, za jednim se još traga

Rijeka: Policijski gliser isplovljava iz luke
Goran Kovacic/PIXSELL
09.12.2023.
u 09:27

Nestali je navodno 29-godišnjak.

Noćas oko tri sata iza ponoći policija je pokrenula akciju spašavanja ribara iz mora kod paškog mosta. Policija je za Večernji list potvrdila da su tri ribara spašena iz mora, ali da se za četvrtim još traga.

Večernji list doznaje da su nakon prevrnuća brodice tri osobe doplivale do obale, a da se za četvrtim još uvijek traga i da je navodno riječ o mladiću od 29 godina. Svi su navodno s područja Rtine i okolice.

Ribari su, kako nam je potvrđeno u policiji, izašli na more s manjim brodom, no za sada još nije poznato kako je došlo do havarije budući da je u tom trenutku bilo mirno more.

- Policija je zaprimila poziv u pomoć u 3:15 i to da je došlo do nesreće na moru na potezu između Rtine i paškog mosta.
Tragamo s lučkom kapetanijom za nestalom osobom na tom području - rekli su nam iz policije.

VEZANI ČLANCI:

Policija, lučka kapetanija, GSS i mještani, podsjetimo, već danima sudjeluju i u potrazi za ribarom koji je početkom tjedna nestao na moru ispred Vrsi baciti mreže.

VIDEO More poplavilo rivu u Splitu

Komentara 1

DZ
Dzasmin
10:19 09.12.2023.

Troje ribara? Bila je i zena medju njima? U naslovu stoji da je troje ribara.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije