Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGORJE ODAHNULO

Sutla se povlači, slijedi sanacija i procjena šteta od poplave

poplava zagorje (1)
Mladen Mandić
19.09.2010.
u 22:24

Prometnica ŽC 2152 Razvor-Zagorska Sela do daljnjega je zatvorena za promet, kao i Granični prijelazi Mihanović Dol i Plavić

U općinama Kraljevec na Sutli i Kumrovec nastavljaju se akcije sanacije šteta, otklanjanje posljedica od poplava, ispumpavanje gospodarskih objekata, podrumskih prostorija te uklanjanja nanosa s prometnica.

Područni ured za zaštitu i spašavanje Krapina je preko Gradskog društva Crvenog križa Krapina angažirao posudbu šest uređaja za isušivanje poplavljenih prostorija. Vodostaj vodotoka na svih pet mjernih jedinica su u opadanju, a voda se povlači u svoje vodotoke, kažu u Županijskom centru 112 Krapina. Prometnica ŽC 2152 Razvor-Zagorska Sela do daljnjega je zatvorena za promet, kao i Granični prijelazi Mihanović Dol i Plavić. Slijede aktivnosti JLS na primjeni odrednica Zakona o zaštiti i spašavanju, odnosno procjene šteta i dr.

Komentara 1

Avatar deziderij
deziderij
09:20 20.09.2010.

Idiotska Vlada i glup narod - kud ćeš goru kombinaciju. Umjesto da se urede nasipi, naprave brane i odvodni kanali, sad se zbrajaju štete od poplava i vrše sanacije koje su kud i kamo skuplje od navedenih mjera. Sve mi se čini da će, gledajući kroz povijest, ovaj narod, ova stoka sitnog zuba, i dalje biti sluganski sa idiotskim i pokvarenim političarima na čelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije