Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poplave

U tijeku uklanjanje svih kvarova u Supernova centru Zadar

supernova zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
19.09.2017.
u 16:15

Konstrukcija i statika Supernova centra Zadar nisu narušeni, poručili su iz centra.

Prema prvim izvidima stručnih službi, utvrđeno je kako nosivi elementi konstrukcije zgrade Supernova centra Zadar nisu pretrpjeli oštećenja, priopćili su iz Supernove.

Najpogođeniji dijelovi centra su očišćeni od vode i grubih materijala. Stručne službe i dalje obavljaju detaljnije analize i otklanjaju kvarove na električnim instalacijama koje su stradale u poplavi.

supernova zadar
1/10

Zbog oštećenja nastalih na visokosofisticiranoj opremi bilo je nemoguće u veoma kratkom periodu donijeti najpreciznije procjene nastale štete. Nakon preliminarnih obilazaka i izvida stručnih službi, vještaka, tehničara i inženjera, utvrđeno je kako su elektroenergetska i strojarska postrojenja koja se nalaze na etaži -1 u potpunosti poplavljena

Prije svega radi se o transformatorskoj stanici, visokonaponskom, srednje naponskom i niskonaponskom postrojenju i drugim instalacijama koje se nalaze u garaži. Poduzete su mjere kako bi se navedena postrojenja u što kraćem roku sanirala i stavila u pogon.

Prema prvim procjenama otvorenje centra može se očekivati u studenom 2017.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije